CE ÎNSEAMNĂ DE FAPT „MORNINGSTAR”, NUMELE ALES DE MARGERITA DE LA CLEJANI PE CONTUL DE INSTAGRAM? GURILE RELE SPUN CĂ AR FI VORBA DE INFLUENȚE SATANISTE

Margherita de la Clejani este protagonista ultimului scandal din showbiz. Totul a început atunci când vedeta a provocat un accident în trafic, iar polițiștii au spus că era sub influențe unor substanțe interzise.

În dimineața zilei de 23 mai, Margherita a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală. Explicația pe care a oferit-o tânăra a fost că a pierdut controlul volanului pentru că se concentra să își retușeze rujul. 

Însă polițiștii au o altă variantă. Pentru că felul în care se comporta artista a trezit suspiciuni, autoritățile au decis ca aceasta să fie testată. Așa a ieșit la iveală faptul că tânăra nu se afla sub influența alcoolului, dar aparatul DrugTest a relevat faptul că Margherita se afla sub influența unor substanțe interzis. În prezent, se așteaptă rezultatul probelor biologice de la INML.

După tot acest eveniment care a stârnit vâlva, Margherita nu s-a oprit. Cântăreața a avut în continuarea o atitudine extrem de bizară și arogantă, lucru ce a scos la iveală mai multe povești din familia Clejanilor. În atenția presei a intrat și fratele acestei, Fulgi, care a avut probleme similare și mai ales iubitul Margheritei, care are probleme cu substanțele interzise. Acesta este consumator și se bănuiește că face și trafic.

Multă lume a semnalat faptul că de-a lungul timpului Margherita a fost influențată negativ de către acesta. Mai mult iubitul are o înclinație pentru partea dark și pentru cultura luciferică.

Ce însemnă de fapt Morningstar?

Se pare că fascinația satanistă i-a fost insuflată și Margheritei de către Theodor. Potrivit surselor wowbiz.ro acronimul pe care Margherita în folosește pentru contul ei de Instagram ar reprezenta o trimitere satanistă

Așadar, Morningstar se pare că înseamnă Steaua Dimineții, care este Lucifer, îngerul căzut. Dacă iuitul ei a influențat-o pe cântăreață sau dacă este conștinetă de semnificațiile ascunse ale numelui pe care îl folosește rămâne de văzut. Însă este certe că Margherita s-a schimbat și nu mai este fata cuminte și în căutare de beatitudine de altă dată.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com