Ce iti reverva viitorul apropiat în funcție de momentul zilei în care te-ai născut

Despre data nașterii și ora nașterii ați tot citit probabil materiale pe Internet, inclusiv pe acest site. Cu ceea ce venim nou de această dată, pe lângă caracteristicile fiecăruia în funcție de momentele-cheie în care am venit pe lume, este cum ne influențează cifrele esențiale din viața noastră chiar propriul destin.

a

Ora nașterii și viitorul tău

Astrologii chinezi cred cu tărie că ora nașterii dezvăluie valorile și stilul de viață al unei persoane, iar în funcție de aceste aspecte ele își construiesc viitorul de multe ori fără să își dea seama.

Specialiștii chinezi spun că persoanele născute dimineața, adică între orele 6 și 12 sunt realiste. Sunt persoane raționale, responsabile, echilibrate, extrem de împăciuitoare.

Acestea au mare noroc în viață, mai ales din punct de vedere carieristic. Obțin cam tot ce vor prin multă muncă.

Persoanele născute la prânz, între orele 12 și 18 seara sunt persoane care doresc să se impună în societate. Sunt foarte ambițioși și au o tactică aparte de a domina. Sunt persoane destul de prudente și nu acționează niciodată în necunoștință de cauză.

Cei născuți seara/ noaptea (18 – 06 dimineața) sunt familiști și fac mereu ce e mai bine pentru ei. Sunt greu de strunit pentru că nu acceptă sub nicio formă să piardă în viață, chiar și dacă e vorba de lucruri minore.

Le place să se aventureze în tot felul de proiecte și sunt acei oameni despre care putem spune că sunt oameni liberi, oamenii care nu țin cont de reguli, asta neînsemnând că le calcă întruna.

Se poate spune că persoanele născute în intervalul orar menționat mai sus sunt tradiționaliste și conservatoare, dar lasă loc noului dacă se cuvine. Cu alte cuvinte, nu sunt atât de închistați în valori și principii care reduc libertatea celor diferiți.

Aceste persoane, tocmai pentru că au o deschidere redusă la modern, la nou, la principiile lumii noi, își croiesc cu greu un drum în viață.

sursa: teotrandafir.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com