Ce legătură avea Andrei Duban cu Elena Ceaușescu. Actorul era favoritul soției dictatorului

Nicolae și Elena Ceaușescu au fost cele mai importante personaje ale comunismului. Cei doi soți care au avut un sfârșit tragic sunt un subiect de discuție și acum și ascund o mulțime de mistere, care ies la suprafață pe parcurs. Se pare că soția dictatorului avea o legătură puternică cu celebrul nostru actor, Andrei Duban.

Andrei Duban, preferatul Elenei Ceaușescu

Andrei Duban este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori de la noi din țară. Excentric și talentat, are o mulțime de fani și este apreciat pentru prestațiile de pe scenă, dar și pentru felul său de a fi. Se pare că avea fani încă de când era doar un copil.

Printre persoanele care îl admirau era nimeni alta decât Elena Ceaușescu. La vremea respectivă, copilul interpreta poezii patriotice și a cucerit-o pe soția dictatorului cu talentul său. Deși ea îl aprecia foarte mult, Duban o considera o scorpie și nu avea deloc o părere bună despre ea.

Cu toate acestea, ea îl adora pe tânăr. La un moment dat, aceasta a trimis o mașină pentru ca el să fie luat de la școală și chiar i-a oferit un cadou la care nu mulți copii aveau acces atunci. Toți colegii lui voiau să admire jucăria și să se joace cu ea și chiar îl invidiau.

„Când eram mai mic, mi-a oferit o mașinuță de curse, de Formula 1, care la spate avea o rotiță și o brichetă, dar am aflat mai târziu asta. Când mergeau roțile din spate, ieșeau mici scântei, ca la brichetă”, a povestit Andrei, care a mai precizat că prietenii îl invidiau pentru această jucărie. (…) Mă invidiau toți când au văzut ce aveam, dar le-am dat-o tuturor să se joace.”, a spus Andrei Duban.

Duban a pierdut cadoul de la Elena Ceaușescu

Andrei Duban a fost foarte apreciat de celebra Elena Ceaușescu și aceasta îl felicita ori de câte ori avea ocazia. Anii au trecut, actorul a devenit licean și nici atunci nu a uitat de el soția lui Nicolae Ceaușescu.

Când a început liceul ea i-a trimis un stilou cu peniță de aur actorului, cu care se mândrea foarte mult în rândul colegilor. Deși și-ar fi dorit să se poată lăuda și acum cu darurile de la Elena, nu mai poate, pentru că instrumentul de scris i-a fost furat la Revoluție.

„Mai târziu, eram deja la liceu și am primit cadou un stilou cu peniță de aur cu care ei semnau decretele prezidențiale. Nu-l mai am, mi l-au furat la Revoluție.”, a adăugat Andrei Duban într-un podcast.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com