Ce mai face Paula Seling. Cântăreața a adoptat schimbări radicale în stilul său de viață

Imagine rară cu Paula Seling în copilărie. Cum arăta artista când a participat la primul festival de pian

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. De-a lungul anilor ea a obținut un palmares impresionant în industria muzicală. O prezență discretă din fire, se ferește de lumina reflectoarelor mondene. Iată cum mai arată și ce schimbare radicală a adoptat.

Paula Seling a devenit vegană

Paula Seling a decis să devină vegană. Ea a mărturisit că o alimentație bazată pe 60% salate o ajută să se mențină în formă și să aibă o vitalitate mult mai mare decât atunci când consumă carne. Paula Seling a dezvăluit că este norocoasă din acest punct de vedere deoarece și soțul ei o susține în alimentația sănătoasă. Ea a mai spus că de când este vegană îi este foarte ușor să își țină silueta sub control.

Eu am descoperit că dacă mănânc 60% salate și crudități mi-este foarte bine și este puțin probabil să mă îngraș. Suntem foarte riguroși în ceea ce privește regimul nostru, atât soțul meu cât și eu, ne-am hotărât deodată și cumva ne sprijinim reciproc.„, a spus Paula Seling.

Ce a determinat-o pe artistă să ia această decizie

Paula Seling a povestit că decizia de a deveni vegană se datorează unor filme documentar pe care le-a văzut. Ea a spus că atunci când a văzut adevărata față a industriei cărnii a fost momentul în care a eliminat din alimentație lactatele, carnea și fructele de mare. Paula Seling a spus că nu este deloc greu să fii vegan, iar această schimbare a ajutat-o mult.

A fi vegan nu este nici scump, nici lipsit de gust. Noi mâncăm doar produse de origine vegetală, eliminând tot ce înseamnă carne, lapte, brânză, ouă, fructe de mare. (…) Noi ne-am hotărât urmărind niște documentare ce arătau adevărata față a industriei cărnuriilor de la noi și din străinătate și am constatat felul odios în care lumea tratează animalele în acest caz.

Nu e ca la țară, pe vremuri, când bunicii aveau grijă de o vacă și o respectau și o iubeau, ci este cu totul altceva. Din clipa aceea, noi am decis să nu mai participăm la acest lucru, ca o metodă proprie de protest, și am refuzat să mai cumpărăm și să mâncăm carne.„, a mai spus Paula Seling.

.

Nu e ca la țară, pe vremuri, când bunicii aveau grijă de o vacă și o respectau și o iubeau, ci este cu totul altceva. Din clipa aceea, noi am decis să nu mai participăm la acest lucru, ca o metodă proprie de protest, și am refuzat să mai cumpărăm și să mâncăm carne.„, a mai spus Paula Seling.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com