Ce mai face Puya din trupa La Familia. S-a mutat la țară, într-o casă de lut

Puya din La Familia este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din țara noastră. Deși înainte era pe val și scotea piesă după piesă, de ceva timp este mai retras și nu mai stă atât de mult în atenția publicului. În ceea ce privește locuințele, nu s-a putut hotărî unde se simte cel mai bine și s-a tot mutat, doar că acum a ales să rămână într-o casă de lut, cu multe tradiții în spate.

Puya nu a mai rezistat la Cernica

Celebrul rapper Puya a făcut mai multe schimbări în viața sa în ultimii ani. De la băiatul de cartier, a devenit un bărbat în toată firea, are o soție minunată și trei fete pe măsură, alături de care este foarte fericit. El a renunțat să mai apară în atenția publicului și a făcut tot ce a putut pentru a avea o familie perfectă.

Într-un timp, el a decis să se mute la Cernica, unde și-a luat o casă de lux, la care mulți doar visează.  A locuit o vreme într-o casă cu etaj care, are și un foișor și o piscină și a fost foarte încântat de schimbările care au avut loc în viața lui. Se simțea unul dintre cei mai bogați oameni dacă putea spune așa, doar că a realizat că nu acesta este stilul de viață care îl caracterizează.

Puya s-a mutat la țară

Puya a renunțat la luxul din Cernica și a revenit în Sălăjani. Rapperului îi lipsea mult locul natal, despre care a scris mereu în piesele sale. Celebrul artist a revenit acolo unde a scris cele mai multe melodii, acolo unde a trăit unele dintre cele mai frumoase experiențe de viață. Când a ajuns în locul lui de suflet, a simțit că s-a reconectat cu amintirile sale.

Când a revenit acolo, a rămas surprins într-un mod neplăcut. Toți cei pe care îi lăsase în urmă au plecat, rămânând doar cei în vârstă. Prietenii lui toți s-au retras în alte zone și a realizat că a rămas singur chiar și de sărbători.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com