Ce mai face Sebastiana, stareța care a născut gemene. Cum reușește femeia să-și întrețină fiicele

Ce mai face Sebastiana, stareța care a născut gemene. Cum reușește femeia să-și întrețină fiicele

Stareța Sebastiana a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani, atunci când a iscat un scandal de proporții. Măicuța a rămas însărcinată cu gemene și a ținut totul ascuns până când a născut.

Ce mai face Sebastiana, stareța care a născut gemene. Cum reușește femeia să-și întrețină fiicele

Povestea măicuței Sebastiana, de la Mănăstirea Tariceni, a fost auzită de toată lumea. Stareța a rămas însărcinată în urmă cu aproape cinci ani. Pentru îi era strict interzis, aceasta a ținut totul secret, însă în momentul când a născut, aceasta a fost alungată de la mănăstirea.

Imediat după acest eveniment, viaţa măicuţei s-a schimbat radical. Ştefan Florescu, preşedintele fundaţiei „Din suflet pentru suflet”, este cel care a ajutat-o. Totodată, a devenit şi nasul fetiţelor. Conform cancan.ro, acesta le-a pus o casă la dispoziţie mamei şi celor două fetiţe, pe numele lor Ana Ecaterina şi Maria Nectaria, până când acestea au reuşit să se mute la un apartament.

După ce a fost alungată de la Mănăstirea Tariceni, măicuţa a trebuit să-şi găsească un loc de muncă. Se pare că fosta stareţa Sebastiana lucrează la o fabrică de încălţăminte din Bucureşti. Din salariul său le întreţine pe cele două fete. La aniversarea de 4 ani a micuțelor, aceasta a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

Ce mai face Sebastiana, stareța care a născut gemene. Cum reușește femeia să-și întrețină fiicele

Discretă din fire, Elena Gâtlan a ales să-şi ferească fetele ”de ceea ce le-ar putea dăuna” şi să trăiască o viaţă liniştită. Femeia lucrează în continuare şi, se pare că încă nu şi-a găsit un partener de viaţă. Asta, pentru ca după ce a născut a declarat că nu vrea pe nimeni în viaţa ei.

Se plânge puținilor apropiați că a fost hulită fără să facă rău vreunei persoane, fără să fure ceva. Însă, înțelege că a făcut rău imaginii Bisericii. Acum, ajunsă la vârsta de 44 de ani, s-a izolat și mai mult. Nu vrea să mai aibă prieteni cu excepția a două-trei persoane care au ajutat-o. Oameni care au sprijinit-o în 2011, în perioada când femeia risca să ajungă pe drumuri cu cei doi bebeluși. Unul dintre aceștia este nașul fetițelor, Ștefan Florescu, președintele Fundației “Din suflet pentru suflet”.

Sebastiana nu-și dorește un partener

Presupusul tată al copilelor, părintele Antonie, a avansat în funcţia de protosinghel la schitul Amară, notează stirilekanald.ro. Elena s-a mutat în București și lucrează la o fabrică de încălțăminte. Locuiește singură, nu are un partener de viață și nici nu este interesată să abă vreo relație. O mai ajută o prietenă maică, acesta având uneori grijă de fetițe, când este la muncă.

Experiența de stareță la mânăstirii, poziție din care se ocupa de administrarea și întreținerea lăcașului de cult, a ajutat-o pe Elena Gâtlan să urce și în ierarhia fabricii. “Acum lucrează că gestionară. Este bine, câștigă cât să-şi întețină fetele”, ne-a mai transmis Ștefan Florescu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com