Ce mare a crescut fiul înfiat al lui Horia Brenciu! Toma are deja 5 ani şi e tare simpatic

În urmă cu aproximativ 4 ani, Horia Brenciu surprindea când a anunţat public că el şi soţia au adoptat un copil, un bebeluş. Anii au trecut, iar micuţul e deja parte din familie, creşte alături de surorile lui mai mari. 

Nu s-a ferit şi a spus adevărul, cu zâmbetul pe buze! Horia Brenciu l-a adoptat pe Toma, micuţul de care toată familia e cucerită, în urmă cu cinci ani. Era doar un bebeluş. Cântăreţul are aşadar patru copii, două fete mari, din prima căsnicie a soţiei, o fetiţă Mina cu actuala soţie şi pe Toma, băieţelul pe care l-au adoptat împreună.

În 2016, Horia Brenciu spunea: „Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele.”

Despre băieţel, artistul are acum numai cuvinte de laudă: „Toma e eroul tuturor. Sigur că febleţea lui e mama, dar de când s-a făcut mai măricel, preferă să petreacă tot timpul cu mine, aşa, ca-ntre băieţi. Prima lecţie de tenis, cu mine în postura de antrenor amator, a fost un spectacol total”. A crescut mult, e tare simpatic şi parcă seamănă mult cu tatăl lui. Toată familia organizează acasă concerte, la care participă şi Toma.

Băieţelul ar fi pasionat de muzică, a apărut la tobe. Pare că i-ar plăcea şi tenisul, a fost fotografiat cu racheta în mână. Se pare că familia îl iubeşte enorm şi s-a adaptat perfect, e fericit alături de părinţi, de surorile lui. 

Horia Brenciu este căsătorit cu soţia sa, Alice Dumitrescu, din anul 2014. S-au cunoscut în anii ’90, pe vremea când erau colegi la celebra emisiune de la TVR, „Şcoala Vedetelor“, şi formează un cuplu din 2006. 

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Horia Brenciu îşi doreşte şi al cincilea copil

În 2019, cântăreţul a mărturisit că îşi doreşte al cincilea copil şi ia din nou în considerare adopţia, însă nu a început demersurile în acest sens: „Deocamdată nu am început nimic. Şi Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini“.   Nu s-a ferit şi a mărturisit cum a fost pentrul el şi pentru soţie procesul de adopţie: „Adopţia este un proces complex. El are darul de a sonda cât de mult doreşte un cuplu să iubească un copil. E greu, dar nu imposibil, iar când vezi copilul, nimic nu mai contează. Uiţi de orice efort, supărare sau frustrare“. 

Sursa: okmagazine.ro 

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com