Ce măsuri de protecție ia Klaus Iohannis pentru țara noastră în caz de război: ”Rusia devine tot mai agresivă”

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că Rusia devine tot mai agresivă. Acesta a făcut trimitere la războiul dintre Rusia și Ucraina, declanșat

a

pe data de 24 februarie 2022. Klaus Iohannis a mărturisit care sunt măsurile pe care le ia țara noastră în caz de război. Iată ce declarații a făcut președintele României!

Klaus Iohannis a declarat în timpul unei conferințe de presă că agresiunea brutală declanșată de Rusia împotriva Ucrainei a afectat serios securitatea europeană și euro-atlantică. De aceea, și România a luat anumite măsuri.

Ce măsuri de protecție ia Klaus Iohannis

Președintele României a subliniat faptul că s-a operaționalizat în România un hub logistic pentru a trimite ajutoare în Ucraina. Mai mult decât atât, s-au trimis ajutoare umanitare Ucrainei și am primit pe teritoriul nostru toți refugiații ucraineni.

Mediul de securitate internațional a suferit modificări substanțiale. NATO a fost nevoit să se adapteze și s-au stabilit noi posturi în Europa de Est. Acționăm pentru operaționalizarea cât mai rapidă a celor patru noi structuri de luptă, unul dintre ele fiind în România”, a declarat Klaus Iohannis.

Mediul de securitate internațional a suferit modificări radicale, potrivit spuselor președintelui. În acest sens, NATO a sporit măsurile de pregătire a forțelor militare aliate și de consolidare a posturii aliate pe Flancul Estic.

Klaus Iohannis, mesaj pentru soldații veniți în România

Mai mult decât atât, președintele Klaus Iohannis i-a mulțumit public prim-ministrului De Croo pentru contribuția militarilor belgieni aflați pe teritoriul României.

Vom continua eforturile noastre pentru a asigura răspunsul prompt, hotărât și robust al Alianței Nord-Atlantice la orice provocare sau amenințare posibilă. După cum am decis la recentul Summit de la Bruxelles, vom accelera transformarea

Alianței pentru a consolida postura de descurajare și apărare a NATO pe termen lung, în special pe Flancul Estic și la Marea Neagră”, a adăugat Klaus Iohannis.

Președintele României a transmis un mesaj și pentru militarii aliați, amintind următoarele valori: democrația, drepturile omului, statul de drept și dreptul fiecărui popor de a-și decide propria soartă.

Tot în acest sens, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a declarat că comandanții militari români sunt foarte respectați la NATO.

Sursa: https://ombun.net/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com