Ce mesaj a transmis Tina Turner cu puțin timp înainte de a muri: «M-am pus în mare pericol…»

Tina Turner, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din lume, a murit pe 23 mai 2023, la vârsta de 83 de ani. Se pare că vedeta se confrunta de mai multă vreme cu probleme serioase de sănătate, iar organismul ei a fost mult prea slăbit pentru a mai face față bolilor care îl măcinau. Iată ce mesaj a transmis artista cu doar trei luni înainte de a se stinge.

a

Ce mesaj a transmis Tina Turner cu trei luni înainte de a muri

Tina Turner nu a fost ocolită, de-a lungul vieții, de problemele de sănătate. S-a confruntat cu cancerul, insuficiența renală și chiar și cu un accident vascular cerebral. În urmă cu trei luni, vedeta anunța că se implică într-o campanie care are ca scop conștientizarea efectelor insuficienței renale asupra calității vieții, ea însăși confurntându-se cu probleme serioase la nivelul rinichilor.

Dacă aș fi știut cum sunt legate hipertensiunea arterială și bolile de rinichi, aș fi scutit de multă suferință. Astăzi este Ziua Internațională a Rinichilor. De ce este important? Pentru că rinichii cedează fără durere. Și de aceea vă spun astăzi: Arătați-vă rinichilor dragoste! Ei merită asta. Rinichii mei sunt victime ale faptului că nu realizez că tensiunea arterială ridicată ar fi trebuit tratată cu medicamente convenționale. : de care am nevoie zilnic, de terapie pe viață cu medicamente. Mult prea mult timp am crezut că corpul meu este un bastion de neatins și indestructibil. M-am pus în mare pericol refuzând să înfrunt realitatea de care am nevoie zilnic, de terapie pe viață cu medicamente. Prin urmare, sunt încântată să pot sprijini o nouă campanie internațională pentru sănătatea rinichilor”, scria Tina Turner pe 9 martie, de Ziua Internațională a Rinichilor.

Tina Turner a avut o relație toxică cu Ike Turner

Tina Turner, născută Anna Mae Bullock, a avut o copilărie marcată de griji financiare și de lipsa iubirii părintești. Mama ei, Zelma, a fost victima abuzului domestic, fiind agresată de tatăl artistei, Floyd Bullock. Ambii părinți au abandonat-o pe când era un copil, iar Tina a fost nevoită să învețe să se descurce singură de la o vârstă fragedă.

La rândul ei, artista a fost victima abuzului domestic și a îndurat un comportament crunt din partea lui Ike Turner. În anul 1976 a reușit să scape din mariajul toxic cu Ike și a plecat de acasă având nici mai mult nici mai puțin de 36 de cenți în buzunar.

sursa: https://redactia.ro/ce-mesaj-a-transmis-tina-turner-cu-putin-timp-inainte-de-a-muri-m-am-pus-in-mare-pericol-269757?utm_source=Facebook&utm_medium=simplu&utm_campaign=simplu&utm_term=simplu&fbclid=IwAR3rNNiDiAHt7j5WAfbxz4vghHfkPAEiNUR5EP_3bVuoTIlzu7AqQYPWfu0

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com