Ce meserie are Margherita de la Clejani. Puțini știu cu ce ar trebui să se ocupe, de fapt, fata Clejanilor

Margherita de la Clejani a urmat cariera părinților ei și a început să cânte. Ea este cunoscută din această ipostază, cea de cântăreață, dar ea are o meserie, pe care nu a practicat-o, însă, niciodată.

Margherita de la Clejani are o meserie de care aproape nimeni nu știe

Fiica lui Ioniță și Vioricăi de la Clejani a urmat cursurile Facultății de Jurnalism, Psihologie, Științe ale Educației, la specializarea jurnalism, în cadrul Universității Hyperion. Ea a absolvit în anul 2015, dar nu a profesat niciodată.

Pentru aceste cursuri, părinții Margheritei au plătit 3.000 de lei pe an, atât fiind taxa pentru această universitate particulară.

Notele obținute de Margherita la facultate nu erau atât de bune. Pe o listă cu notele elevilor din anul al II-lea apare și fiica Clejanilor. Astfel, el a obținut nota nouă la „Radio”, nota opt la „TV”, „Fotojurnalism” și la „Dreptul comunicării”, nota cinci la „Etică și deontologie”.

Chiar dacă a absolvit această facultate, Margherita de la Clejani nu a profesat niciodată și a continuat cariera muzicală.

Margherita de la Clejani a luat cu greu examenul de bacalaureat

Margherita s-a străduit să ia bacul, lucru care dă de înțeles că nu a fost aaxată pe învățat. Ea a picat prima dată acest examen, penru că a luat nota 5,98, iar pentru a promova examenul de bacalaureat era nevoie de media șase.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Atunci, la prima probă de la Bacalaureat Margherita de la Clejani a luat nota 6,4 la română, 5,2 la istorie și 6,35 la geografie.

Ea a făcut contestație, iar în urma acesteia a primit o notă chiar mai mică decât inițial, iar așa nu a mai reușit să promoveze examenul. Ea a promovat la sesiunea din toamnă.

Am scris ‘Luceafărul’. Am luat luceafărul ăla şi l-am desfăcut în patru, în cinci, în şase. Şi nu mi se pare corect ca eu să iau nota 6.40. Am făcut contestaţie şi mi s-a scăzut din notă! De ce? Nu mi se pare corect”, a spus fiica Clejanilor.

Margherita de la Clejani este acum implicată într-un scandal, după ce a făcut un accident de mașină și s-a spus că a condus sub influența substanțelor interzise.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com