CE MESERIE NEAȘTEPTATĂ A AVUT CABRAL, ÎNAINTE DE A FI CELEBRU: „MI-AM DORIT SĂ MĂ ÎMBRAC MAI CU MOȚ”

Pe Cabral îl știe toată lumea și, mai ales, cu toții știm că are un simț al umorului foarte bine dezvoltat, lucru ce l-a ajutat mereu în televiziune. Ceea ce nu multă lume știe este ce meserii a avut celebrul moderator, înainte de a cunoaște palpitanta lume a televiziunii.

a

Cu siguranță nu mulți sunt cei care știu ce meserii a avut Cabral, înainte de a fi celebru. A fost mereu un om asumat și sincer și tocmai de aceea nu a avut nicio reținere să povestească totul despre perioada de dinainte de celebritate.

Ei bine, pentru a câștiga un ban, Cabral a fost nevoit să lucreze în multe domenii. A descărcat TIR-uri, a lucrat la vulcanizare și chiar și pe șantier, după cum chiar el a povestit.

„Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei, declara Cabral chiar pe blogul personal, în urmă cu ceva timp.

Cum au reacționat părinții Andreei Ibacka, atunci când l-au cunoscut pe Cabral

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de 14 ani și se înțeleg cum nu se poate mai bine. Chiar dacă s-au lovit de numeroase concepții la începutul relației lor, cei doi au trecut peste toate și nu au aplecat niciodată urechea la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com