Ce MESERIE practică Monica Gabor în SUA

Irinel Columbeanu a dezvăluit că are o relație bună cu Monica Gabor, fosta lui soție. Deși la momentul divorțului nu s-au înțeles, cei doi au trecut peste toate discuțiile de dragul fiicei pe care o au împreună. Afaceristul și fosta soție s-au văzut recent, în România.

a

În urmă cu aproximativ unsprezece ani, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat. Atunci, fiica lor de doar trei ani a rămas în grija tatălui. Anii au trecut, mama își vizita periodic copilul, dar situația s-a schimbat când afaceristul a întâmpinat probleme financiare. Irina Columbeanu, fiica lor, locuiește acum în America alături de mama ei, de iubitul mamei, Mr. Pink, dar și de fratele vitreg. Merge acolo la școală și ține legătura cu tatăl ei online.
Irinel Columbeanu a declarat că a luat o decizie bună când a trimis-o la mama ei în America. Afaceristul de 63 de ani a spus că Monica Gabor a fost recent în România, s-au și întâlnit. „Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină”, a declarat Irinel Columbeanu la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

În prezent, Monica Gabor predă limba engleză în Statele Unite, e profesoară. Și pe Irina o învață să muncească, să facă economii. „Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit.

Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a mai adăugat afaceristul la TV.

Și cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, are o relație bună. „Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com