Ce noroc au zodiile de Foc în anul Cocoșului. Află cum stai cu dragostea și cu banii - RADIO FX NET

Ce noroc au zodiile de Foc în anul Cocoșului. Află cum stai cu dragostea și cu banii

2017 este anul Cocoșului, iar zodiile de Foc sunt privilegiate, după cum spun astrologii chinezi. Elementul Foc aduce multe surprize și determină toate marile evenimente din acest an în viața zodiilor pe care le influențează. Află dacă zodia ta are elementul Foc și cum va fi anul 2017 pentru tine.

Anul acesta este anul Cocoșului de Foc, în astrologia chineză, o zodie considerată norocoasă tocmai datorită elementului ei primordial.

În zodiacul chinezesc există 5 elemente esențiale – Pământ, Foc, Apă, Aer și Metal, iar acestea sunt la fel de importante ca și animalul care simbolizează și protejează zodia în care te-ai născut.

Urmărește tabelul de mai jos și află dacă zodia ta este protejată de elementul Foc

Zodiile de Foc din zodiacul chinezesc

Zodiile de Foc din zodiacul chinezesc

În 2017, elementul Foc le poartă noroc tuturor celor care s-au născut sub semnul lui în mod deosebit în prima jumătate a anului. Iar perioada cea mai norocoasă va fi vara.

Din toamnă, zodiile de Foc vor avea de luat decizii majore și vor trece printr-o perioadă mai tensionată.

Iar, pe parcusul viitoarei ierni, nativii cu element de Foc trebuie să fie cât mai prudenți și mai rezervați în toate.

Cum stau cu dragostea zodiile de Foc în anul Cocoșului

Nativii care sunt protejați de elementul Foc vor avea parte de dragoste și se vor bucura de surprize frumoase în viața de cuplu.

Cei căsătoriți pot avea un copil anul acesta sau, dacă sunt mai în vârstă, pot afla că vor avea un nepot.

Cei care sunt îndrăgostiți și au o relație stabilă, trebuie să se gândească la nuntă, iar cea mai frumoasă perioadă pentru a se căsători o reprezintă lunile iunie – iulie.

Nativii de Foc singuratici nu vor rezista să nu guste din plăcerile iubirii, pentru că vor avea șansa să se îndrăgostească și să se bucure din plin de pasiune. Pentru ei Cocoșul are cele mai multe surprize și le poate schimba viața, dacă sunt pregătiți să își asume noi responsabilități într-o relație de cuplu.

Cariera și câștigurile în 2017

Cele mai multe zodii care au elementul Foc vor avea mult de muncă în acest an. Cocoșul le provoacă să fie mai active, mai sârguincioase și să facă un efort deosebit pentru a ajunge mai sus.

Câștigurile modeste nu mai sunt de ajuns. Au nevoie de mai mulți bani, pentru că au planuri mai ambițioase și au nevoie de resurse noi.

Cea mai bună perioadă pentru carieră și câștiguri este primăvara. Zodiile de Foc se vor concentra asupra situației lor profesionale în lunile martie și aprilie, iar în luna mai pot aduna venituri consistente.

Cele mai dinamice domenii sunt comerțul, transporturile, industria grea, avocatura, medicina și armata. Zodiile de Foc care lucrează în aceste sectoare vor avea parte de conjuncturi norocoase și de șansa de a progresa.

sursa:libertatea.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com