Ce noroc vor avea zodiile de Pământ în anul Cocoșului de Foc

Nativii zodiilor de Pământ vor fi favorizați de soartă în anul Cocoșului de Foc. Seriozitatea lor, modul în care își calculează fiecare mișcare și munca lor asiduuă vor fi răsplătite de generozitatea Cocoșului. Chiar dacă nu sunt la fel de creativi și îndrăzneți ca zodiile de Foc sau de Metal, și zodiile de Pământ vor fi sprjinite de semnul Cocoșului să își împlinească visele. Vor fi prudenți și vor strânge bani în prima jumătate a anului, iar acest lucru va da roade mai târziu, când își vor pune în aplicare proiectele personale. Din luna august, vor avea cele mai multe șanse și în carieră, și în viața personală, să ajungă acolo unde își doresc.

a

Consultă tabelul de mai jos, urmărește anul în care te-ai născut și vezi dacă zodia ta este protejată de elementul Pământ

tabel

Ce noroc au în dragoste zodiile de Pământ în anul Cocoșului de Foc

Elementul Foc al acestui an aduce mai multă pasiune și mai multe schimbări în viața intimă a zodiilor de Pământ care, de obicei, sunt mai rezervate. Anul acesta, însă, vor face un pas important și vor descoperi că viața de cuplu poate avea și alte laturi în afară de obligații și probleme cotidiene.

Nativii de Pământ vor avea un an excepțional în ceea ce privește viața sentimentală, dacă au mai multă încredere în instinctele lor și dacă vor da frâu liber pasiunii. Viața amoroasă va fi plăcută și le va oferi liniștea de care au nevoie. Partenerii lor de viață va ști să readucă echilibrul în familie, în perioadele mai dificile, iar ei trebuie să se concentreze asupra proiectelor lor comune. Energia lor vine din familie. Cu cât vor petrece mai mult timp alături de cei dragi, cu atât vor avea mai mult de câștigat în anul Cocoșului de Foc care protejează familia.

Pe de altă parte, nativii singuri vor trăi una dintre cele mai înflăcărate povești de dragoste. Se vor îndrăgosti nebunește. Vor fi privilegiați în amor și se vor bucura de dovezi clare de dragoste. Cei care își caută jumătatea vor începe o relație de durată, trainică și bazată pe sentimente profunde.

Cât de bine vor câștiga zodiile de Pământ în anul Cocoșului

Persoanele născute în zodii de Pământ vor avea un an plin de succese în carieră. Șansele de a urca în ierarhia profesională sunt deosebit de mari. Micii întreprinzători vor înregistra profit și vor deveni cunoscuți. Dar au nevoie de calm și de planuri bine puse la punct pentru a-și atinge scopurile.
Dacă în plan profesional totul va evolua simțitor, nu același lucru se va întâmpla cu bugetul. În prima jumătate a anului, trebuie să strângă cureaua și să se limiteze la cheltuielile strict necesare. Ar bine să nu refuze nicio ofertă, oricât de modestă ar fi. Orice bănuț în plus contează. Iar din a doua jumătate a anului, bugetul lor va crește și vor putea face investiții semnificative.

Cei care lucrează intens, nu trebuie să își mai facă griji în privinţa banilor începând din luna august. Vor beneficia de câştiguri substanţiale în anul Cocoșului de Foc.

sursa: http://www.libertateapentrufemei.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com