Ce note a luat la Evaluarea Nationala Radu, fiul lui Stefan Banica Jr.

Elevii care au terminat in acest an clasa a XIII-a trec acum prin emotii foarte mari, pentru ca au sustinut primul examen important din viata lor. Este vorba despre Evaluarea Nationala, iar probele la Limba Romana si Matematica s-au dat deja.

Stefan Banica Jr. este foarte mandru de fiul sau, Radu. In urma cu trei ani, tanarul a sustinut Evaluarea Nationala, unde s-a descurcat foarte bine.

In anul 2016, Radu si-a facut tatal mandru cu notele pe care le-a obtinut la Evaluarea Nationala, unde a luat urmatoarele note: 7,65 la Matematica si 8,65 la Limba Romana. Media generala a fost de 8,15.

Ce este Evaluarea Nationala

Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a, cunoscuta simplu si ca Evaluarea Nationala, reprezinta modalitatea de evaluare externa sumativa a competentelor dobandite pe parcursul invatamantului gimnazial.

Examenul dureaza 120 de minute si se desfasoara, anual, intr-o singura sesiune, in general in luna iunie, dupa incheierea cursurilor. Atat candidatii proveniti din invațamantul de stat, cat si cei din invațamantul particular au dreptul sa sustina examenul fara taxa.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com