Ce părere are Oana Roman despre fosta parteneră a lui Pepe: „Brânză bună în cel mai prost burduf de câine”

Oana Roman și Marius Elisei au acceptat recent provocarea lui Cărălin Măruță ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Astfel, cuplul a fost nevoit să răspundă la cele mai inconfortabile întrebări, iar în caz contrar mâncau un sos extrem de picant. Așa am putut afla ce părere are fiica lui Petre Roman despre fosta parteneră a lui Pepe.

Este deja cunoscut faptul că Oana Roman și Oana Zăvoranu nu au o relație prea bună și asta din cauza faptului că soția lui Marius Elisei a rămas în relații extrem de bune cu Pepe.

Pe lângă acest lucru, Oana Zăvoranu a jignit-o destul de rau pe Oana Roman de-a lungul timpului mai ales din cauza kilogramelor în plus pe care aceasta le avea în urmă cu câțiva ani. Astfel, cele două nu s-au înțeles niciodată bine, iar când a fost rugată să o caracterizeze pe actriță în trei cuvinte, fiica lui Petre Roman nu a stat nicio clipă pe gânduri, ba chiar a fost extrem de acidă.

„Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, a spus Oana Roman.

Ce studii are Oana Roman!

Oana Roman a absolvit Școala Generală Nr.5 din Capitală, după care a urmat Liceul Central din București până pe clasa a XII-a. Cum orele și cursurile din ciclul liceal le-a susținut în limba franceză, făcând parte dintre clasă de bilingv română-franceză, după ce a terminat liceul, a decis să plece la facultate la Sorbona. Oana Roman a dat examen de admitere în primul an, iar apoi a dat examen pentru anul de Licență.

„Am dat examen de admitere în primul an, iar în anul doi, pentru a intra în anul de Licență am mai dat o admitere. Din peste 800 de candidați am ramas doar 64. Ceea ce puțină lume înțelege, este faptul ca la acel nivel, într-o Universitate care se numește Sorbona, conceptul de pile nu există. Acolo dai examen și ești admis sau nu. Nu contează cine ești, nici cum te cheamă, nici de unde vii”, povestea Oana Roman la un moment dat.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com