Ce pensie jenantă avea regretatul artist Nelu Ploieșteanu după 55 de ani de carieră. Câți bani primea

Ce pensie jenantă avea regretatul artist Nelu Ploieșteanu după 55 de ani de carieră. Vineri a plecat dintre noi celebrul artist Nelu Ploieșteanu, după ce se afla internat în spital în stare gravă. Artistul a murit la o săptămână după ce interpreta de muzică lăutărească Cornelia Catanga a decedat. Cu toate că a avut 55 de ani pe scenă, Nelu Ploieșteanu primea o pensie umilă.

Ce pensie jenantă avea regretatul artist Nelu Ploieșteanu după 55 de ani de carieră. Câți bani primea

Ce pensie jenantă avea regretatul artist Nelu Ploieșteanu după 55 de ani de carieră. Vesta că Nelu Ploieșteanu a plecat dintre noi i-a șocat pe apropiații și fanii acestuia. Artistul a fost internat la Secția Terapie Intensivă în urmă cu mai bine de două săptămâni, fiind infectat cu noul coronavirus. Cântărețul de muzică lăutărească era iubit și apreciat de multă lume, acesta fiind cunoscut și pe plan internațional. Cu toate că avea 55 de ani de carieră în spate, artistul primea o pensie umilă, care nu-l mulțumea deloc.

În luna martie a acestui an, Nelu Ploieșteanu declara că primește o pensie de 800 de lei. Artistul era supărat din cauza pandemiei de coronavirus și se mutase din Capitală, departe de agitație. Acesta cânta zilnic la un local, timp de 2 ore și era mulțumit că putea să câștige un ban pentru a-și întreține familia. ”În București nu mai am ce face, m-am mutat aici, cu soția, cânt la un local, de doi ani, este un loc de muncă sigur, nu-s probleme mari pe aici cu pandemia. Cânt zilnic, de la orele 18.00 la 20.00, merge bine, sunt mulțumit, Doamne-ajută!Aș muri de foame, vai de capul nostru, dacă n-aș cânta în local! Primesc o pensie de doar 800 de lei, după 55 de ani de muncă, pensii mici au și colegele mele, solistele Maria Dragomiroiu (n.r.- ea a declarat că primește 1.200 de lei) și Maria Cârneci”, povestea Nelu Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu a murit la 70 de ani

Nelu Ploieșteanu, pe numele său real Ion Dumitrache s-a născut pe 16 decembrie 1950, în Ciorani, alături de cei șase frați ai săi. Artistul a moștenit talentul de la tatăl său, care era și el interpret de muzică lăutărească.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com