Ce s-a ales, de fapt, de Valentin Dinu de la Românii au talent. Andra îi prevedea un viitor strălucit - RADIO FX NET

Ce s-a ales, de fapt, de Valentin Dinu de la Românii au talent. Andra îi prevedea un viitor strălucit

Vă mai amintiți de Valentin Dinu de la Românii au talent? A participat la show-ul de televiziune în anul 2011, și s-a prezentat ca fiind un tânăr simplu care spală mașini ca să-și câștige existența. Jurații de la Românii au talent au fost cu adevărat impresionați de talentul său vocal, iar Andra i-a prezis atunci o carieră muzicală de succes.

Ce s-a ales, de fapt, de Valentin Dinu de la Românii au talent

Mulți au crezut că după succesul din emisiunea Românii au talent, Valentin Dinu se va întoarce la viața lui obișnuită, dar nu a fost deloc așa. Valentin a dat dovadă de ambiție, și pentru că nume mari din lumea artistică i-au spus că este talentat, tânărul a continuat să meargă pe acest drum.

Când a cântat Valentin Dinu, Andra s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat. Și ceilalți jurați, Andi și Mihai Petre l-au felicitat.

Mă uit la tine ca la un star confirmat de foarte mulți ani. Cred că poți să faci absolut orice cu vocea ta. Îți prevăd un viitor mult mai mare decât îți poți închipui tu vreodată, i-a spus Andi Moisescu.

După Românii au talent, Valentin Dinu nu a mai avut multe apariții tv, dar a devenit un artist cunoscut și chemat la evenimente private. Valentin Dinu a reușit să facă piese cu nume cunoscute din industria muzicală din România. A cântat cu Whats Up, cu Anya și a făcut tot posibilul să învețe cât mai mult din această profesie.

În 2021 se poate spune că Valentin Dinu a dat lovitura. A scos o piesă în colaborare cu Narcisa Moisa, care se numește Trandafirul, dar de departe, cireașa de pe tort este colaborarea cu Theo Rose, care a fost numărul 2 în trendningul românesc de pe Youtube.

Se poate spune, deci, că destinul i-a surâs lui Valentin Dinu și că viața lui s-a schimbat din momentul în care a avut curaj să urce pe o scenă, să ia un microfon și să cânte.

În ceea ce privește viața personală a lui Valentin Dinu, știm că acesta a fost căsătorit și că are o fetiță de care este foarte mândru.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com