Ce s-a ales de Fernando de la Caransebeş? S-a pocăit şi viaţa lui s-a schimbat radical FOTO

Fernando de la Caransebeș, artistul care făcea senzație acum câțiva ani cu piesele sale umoristice, nu mai este deloc așa cum îl știam. Acesta s-a schimbat radical, iar acum el este „fratele Florin”, pentru că a descoperit credința și pe Dumnezeu.

Ce s-a întâmplat cu Fernando de la Caransebeș

Fernando de la Caransebeș s-a schimbat radical, iar acum el a renunțat de tot la cariera muzicală, după ce l-a descoperit pe Dumnezeu și consideră că este un mare păcat să cânți.

Mai mult, cel care sâtrnea hohote de râs în platourile emisiunilor TV, spune că Fernando de la Caransebeș a murit, iar cel care a rămas în urmă este doar credinciosul „frate Florin”.

Pe numele său real Adrian Florin Rada, Fernando de la Caransebeș a dispărut cu totul din viața publică și se preocupă de liniștea sa sufletească și de rugăciune.

„Eram un om foarte obraznic în stilul meu de a cânta, de a face lucrurile. Nu înțelegeam, eram departe de adevăr. Adevărul este Isus Hristos care a murit pe cruce la Golgota pentru mine și pentru ține și pentru noi toți. (…) În Biblie cântăreții sunt numiți „leviți”. Cântăreții vor fi cei mai pedepsiți. E păcat mare să faci asta. Am avut de multe ori chemare, mă duceam la biserica. Sunt prooroci care mi-au spus ‘Diavolii vor să îți ia viață”, a declarat Fernando de la Caransebeș.

Fernando de la Caransebeș este acum „fratele Florin”

Fernando de la Caransebeș a povestit momentul în care, spune el, a murit și a fost readus la viață. Atunci a știut că trebuie să lase viața în păcat în urmă și să se apropie de cele sfinte.

„Acum câteva luni, pe la 3 noaptea, am simțit că îmi bate inima mai tare. Și am ieșit din corp. Mi-am văzut corpul. În momentul ăla am știut că am murit. Am început să plâng, știam că nu o să îmi mai văd părinții niciodată. Am încercat să întru în corpul meu înapoi. Știam că urmează un tunel. Simțeam. Și încercăm să fug, să nu mă prindă nimeni. (…)Țipăm și mă rugăm. ‘Nu mai fac aia, nu mai fac aia, promit că nu mai fac, dar de căsătorit mă căsătoresc’. Eram conștient că am murit. Mai conștient că acuma. Când am ieșit au spus ‘Lăsăți-l pe asta că urmează altul’. Era Duhul Sfânt. Nu a confirmat că o să mă lase să mă întorc în corp, doar au zis ‘Lăsați-l în așteptare’. Și m-au aruncat și m-am trezit în corp”, a povestit Adrian Florin Rada, în urmă cu ceva timp.

Fernando a renunțat la cântat
Cum arată Fernando de la Caransebeș

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com