Ce s-a ales de Vulpița și de Viorel Stegaru?! Este mare sărbătoare în familia celor doi

Veronica Stegaru este foarte fericită. Fiica sa a împlinit vârsta de patru ani. Vulpița și Viorel sunt acum părinții a doi copii.

Veronica din Vaslui s-a cumințit de când a devenit mamă pentru a doua oară.

Vulpița a devenit femeie de casă 100%. Ea are grijă de Viorel, dar și de cei doi copii ai săi. Tânăra din Blăgești își iubește copiii enorm și și-a luat în serios rolul de mamă. Ea a făcut tot posibilul ca să o serbeze pe Măriuca așa cum este mai frumos.

Veronica Stegaru este mama a doi copii

Veronica și Viorel au împreună doi copii.

Când au ajuns în atenția publicului aveau doar o fetiță, pe nume Măriuca. Minora a rămas atunci în grija bunicilor paterni, în timp ce părinții ei învățau ce înseamnă să trăiască la București și să fie în lumina reflectoarelor.

Vulpița a rămas însărcinată, din nou, așa că a revenit acasă, în Blăgești.De data aceasta, ea este mamă de băiețel. Tânăra nu poate sta liniștită pe deplin, deoarece se află sub atenta supraveghere a soacrei sale, Ilinca. Cele două nu s-au înțeles bine niciodată.

Deși se credea că cele două au făcut pace, adevărul este cu totul altul. Se pare că Vulpița nu are voie să comunice cu niciun vecin.Atunci când iese din casă merge cu capul în pământ, fără să mai privească stânga sau drepata, ca nu cumva să mai aibe vreun conflict cu socrii pe care deja i-a supărat destul.

„Are grijă de doi copii, iar soacra Ilinca e cu ochii pe ea, ca un spion. Veronica merge cu capul în pământ, ca să nu își supere socrii. Am strigat-o, dar s-a întors cu spatele.

Nu o lasă să vorbească”, spun vecinii Vulpiței.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE