Ce s-a întâmplat cu donația lui Irinel Columbeanu la nașterea fiicei sale

Cu toții știm cât de fericit a fost Irinei Columbeanu când a aflat că Monica Gabor îl va face tată pentru prima oară. Mândru nevoie mare, afaceristul a donat atunci o sumă importantă pentru a dota o anumită sală din spitalul în care a născut Monica. Iată ce s-a întâmplat cu donația lui Irinel Columbeanu peste ani.

Donația lui Irinel Columbeanu ajunsă în paragină

În 2007, Monica Gabor a rămas însărcinată cu Irinel Columbeanu. La acea vreme, fostul fotomodel visa la o naștere în apă, motiv pentru care a căutat o clinică specială din București. Numai că – surpriză – la acea vreme nu exista un spital care să-i permită să facă asta. Irinel Columbeanu s-a oferit atunci să doteze o clinică din București cu o sală de naștere în apă.

Culmea e că nici Monica Gabor, dar nici o altă femeie din România n-a născut în acea cadă, din acel salon. Cada de zeci de mii de euro a sfârșit într-un depozit, la salon, pentru că nu era dotată cu tot ce trebuie. Chipurile, Irinel Columbeanu a comandat cada fără accesoriile punerii ei în funcțiune. Astfel încât, cada nu a fost funcționabilă. Cada a rămas în posesia spitalului, drept donație din partea lui Irinel Columbeanu.

Au divorțat patru ani mai târziu

Patru ani mai târziu, mariajul dintre cei doi soți a ajuns la final. Cei doi au divorțat, iar micuța Irinuca a rămas în custodia tatălui său. Monica Gabor, în schimb, s-a mutat peste Ocean, unde l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață, Mr. Pink.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com