Ce s-a întâmplat cu Sergiu, tăticul călăreț, după ce a primit o casă. Imaginile au fost făcute publice

Sergiu, „tăticul călăreț“ din Iași, care a uimit o țară întreagă cu gestul lui mărinimos, a primit o casă nouă. Vezi ipostaza în care a fost găsit de Sărbătorile Pascale, și ce turnură a luat viața lui și a familiei sale.

Ce s-a întâmplat cu Sergiu, tăticul călăreț

Sergiu, tăticul surprins pe un cal în drum spre spitalul în care se afla soția lui care născuse un băiețel în mijlocul

pandemiei de COVID-19, a primit o casă nouă. În ajutorul tânărului modest, dar familist, au venit atât persoane publice

(vezi gestul făcut de Cătălin Moroșanu, luptătorul de K1 care i-a oferit alimente și lucruri nesare pentru

îngrijirea copiilor săi, trei la număr), cât și cititorii ziarului „Bună Ziua Iași“, din banii cărora a fost cumpărată actuala locuință a lui Sergiu și a familiei sale.

În prima zi de Paște, „tăticul călăreț“ a fost găsit acasă, împreună cu partenera sa de viață și cei trei copii. Acesta a ținut să le mulțumească oamenilor cu suflet mare care i-au venit în ajutor.

.

Mutați în casă nouă, Sergiu și nevasta sa au cumpărat o masă și câteva scaune pentru ca micuții să poată sta la masa pregătită de mama lor.

Aceasta a gătit aripioare și coaste la grătar, cu salată,

câteva sarmale, cozonac și ouă vopsite, preparate specifice unei mese de sărbătoare, ca la orice român.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com