CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN FOSTA CĂSNICIE A IRINEI RIMES? CÂNTĂREAȚA ȘI-A DESCHIS SUFLETUL: ”SĂ DISCUTE PROBLEMA MEA CU SOȚUL MEU…”

Irina Rimes se află acum într-o relație de iubire cu David Goldcher, însă acest lucru nu a împiedicat-o să vorbească despre trecutul său. Invitată recent într-un podcast, artista a povestit despre căsnicia pe care a avut-o, în urmă cu mai multă vreme.

a

Irina Rimes are 30 de ani și trăiește acum o frumoasă poveste de iubire, alături de un tânăr artist de origine franceză, pe nume David Goldcher. Cei doi locuiesc împreună, în Franța și par a fi de nedespărțit.

Invitată recent în cadrul podcastului susținut de către Cătălin Măruță, Irina Rimes a povestit deschis despre mariajul pe care l-a avut cu Andi Bănică, ce a durat un an de zile. Vedeta a spus cum l-a cunoscut pe bărbat, dar și din ce cauză s-a ajuns la un divorț.

Cum l-a cunoscut Irina Rimes pe fostul soț?

Artista a povestit că relația cu Andi Bănică a fost mai mult un complot al unor prieteni comuni, iar ea și fostul soț s-au apropiat dintr-o întâmplare, după ce cunoștințele lor au încercat să îi cupleze.

La un moment dat mă sună Andi pe mine. (…) De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitaţie din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el, aşa, că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu ştiu câţi oameni erau în complot. Nu ştiu.”, a declarat Irina Rimes, în cadrul podcastului.

De ce a divorțat Irina Rimes?

În presă, au apărut mai multe zvonuri conform cărora, Andi ar fi înșelat-o pe Irina, însă artista a ținut să clarifice situația. Cântăreața a spus că nu a fost vorba despre infidelitate. Irina Rimes a mărturisit, astfel că, ea și fostul soț au ajuns să se separe din cauza faptului că își doreau lucruri diferite.

„Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul (n.r. relații celebre).

Stăteau doi psihologi, un astrolog, etc. să discute problema mea cu soțul meu, care stătea lângă mine. Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil.”, a mai mărturisit Irina Rimes, în podcastul lui Măruță.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com