Ce s-a întâmplat între Israela și Liviu, înainte ca aceasta să moară. Avocata a făcut lumină: „În cursul anului 2017…

Israela Vodovoz a murit la vârsta de 70 de ani, din cauze naturale, conform primelor concluzii ale anchetatorilor.

După zile întregi în care nu a răspuns la telefon și nu a fost văzută de vecini, Rodica Bucur, avocata acesteia, a mers la reședința femeii de afaceri.

Văzând că aceasta nu îi răspunde, avocata a apelat serviciile de urgență. Echipajele de poliție și pompieri au ajuns la fața locului și au spart ușa, găsind-o apoi pe Israela fără suflare în baie.

Acum, Rodica Bucur, femeia care i-a fost cel mai aproape Israelei în ultima perioadă din viață, face dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între Israela și Liviu.

„Israela a divorţat de Liviu Arteni în cursul anului 2017 şi acest lucru s-a întâmplat la notar. L-am aşteptat foarte mult pe Liviu, dar el a fost în ţară şi a semnat actele. Tot atunci s-a făcut şi partajul asupra bunurilor”, a declarat pentru Click, avocata Rodica Bucur, cea care a reprezentat-o pe Israela în procesul de divorţ.

Aceeaşi avocată se ocupă acum de actele necesare înmormântării Israelei Vodovoz în Israel.

„Am vorbit cu copiii şi suntem în proces de a merge la Federaţia Evreiască. Aştept să iau legătura şi cu ambasada. Nu putem numi că o vom repatria, Israela are dublă cetăţenie, dar va ajunge acasă la copiii săi, în sânul familiei”, a completat Rodica Bucur.

Israela și Liviu au avut o relație tumultoasă, care s-a încheiat în anul 2016, după ce aceasta l-a acuzat de violență.

„M-a ameninţat cu moartea şi am simţit că îngheţ. Violenţele fizice au apărut acum 4-5 ani, dar s-au acutizat în ultimele săptămâni. De multe ori a ridicat pumnul şi a nimenit în mine.

Mă lovea de multe ori în mâini, ştiind că am osteoporoză şi o dată m-a atins în cap.

A ameninţat că taie beregăţile la toţi. O dată m-a ţinut două ore pe scaun, nu aveam voie să merg la toaletă, trebuia să mă uit la el şi apoi mi-a pus mâna în gât, m-a aruncat cu scaunul şi am căzut cu faţa în jos.

Dantura s-a spart. Aşa am ajuns şi cu coaste rupte”, spunea Israela, în 2016, convinsă că până la urmă Liviu o luase pentru banii ei, nu din dragoste.

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com