Ce să schimbi la tine pentru ca anul 2018 să fie perfect, în funcție de zodia ta! - RADIO FX NET

Ce să schimbi la tine pentru ca anul 2018 să fie perfect, în funcție de zodia ta!

Berbec

Pentru Berbeci, următorul an poate fi o oportunitate pentru ca tu să îți dezvolți simțul conștiintei de sine. Uneori, tinzi să te pierzi în toate lucrurile pe care vrei să le obții, astfel încât nu mai vezi faptul că acțiunile și cuvintele care influențează oamenii din jurul tău.

Ai grijă să îți oferi și ție atenție, nu doar lucrurilor pe care trebuie să le faci.

Taur

Anul ce vine, ieși din zonă de confort puțin. Taurii au întotdeauna dezvoltată o reticentă către lucrurile care te fac incomod. Dar nici nu recunoști că a te pune într-o zonă din afară confortului este necesară pentru a crește și a te dezvoltă.

Trebuie să îți dai seamă că nu trebuie să te închizi într-o cutie tot restul vieții.

Gemeni
Ia-ți tot anul viitor doar pentru a fi agoist. Concentrează-te pe a dezvoltă propria relație personală cu ține.

În timpul vieții tale că Gemeni, te-ai gândit mereu la ceilalți. Trebuie să încetezi să te mai neglijezi, că urmare a faptului că le permiți prea multe oamenilor.

Rac
Anul 2017 te-a găsit retrăgându-te în carapace în mod constant, pentru că îți este prea frică să te confrunți cu pericolele lumii. În 2018, va trebui să îți asumi niște riscuri.

Trebuie să te dai lumii.
Singura cale de a construi relații puternice și sigure cu oamenii ar fi doar dacă te-ai lasă să fii puțin mai vulnerabil.

Leu

Comunicarea este o stradă cu două capete. Ești bun la o singură etapă a comunicării. Te poți exprimă liber și poți spune ce este în mintea ta. Ești foarte bun la a te exprimă și la a spune ce este în mintea ta.

Nu prea te descurci la a-i ascultă pe ceilalți.Rezoluția anului nou pentru ține este să încerci să îi asculți pe ceilalți mai mult.

Fecioară

Nu te mai gândi că ești super erou. Tinzi să îți consumi capacitățile la nivel maxim, iar uneori te întinzi mai mult decât îți este pătură.

În 2018 va trebui să îți recunoști propriile vulnerabilități.

Balanța

Nu mai lasă gândurile și opiniile celorlalți oameni să te facă să suferi. Întotdeauna ai tendința să îți trăiești viață după standardele și preferințele altora.

Că rezultat, niciodată nu faci nimic pentru ține.În 2018 va trebui să îți trăiești viață după așteptările personale.

Scorpion

Încetează să îți mai trăiești viață la extreme. Învață că mereu este o cale de mijloc pentru orice.

Pentru 2018, învață să faci totul cu moderație. Nu totul trebuie să fie în alb și negru.

Săgetător

Ai făcut-o și pe asta. Ai explorat lumea. Dar, pentru că ești Săgetător, trebuie întotdeauna să înveți să te așezi la locul tău. În 2018 folosește-ți abilitățile pentru a te dedică unui lucru.

Capricorn

Întotdeauna ai trăit o viață relativ serioasă și cumva lucrurile au decurs bine. Nu e de mirare că ai un succes substanțial în viață.

Dar, că rezultat, te-ai îndepărtat de la a trăi bucuriile cu adevărat, astfel încât viață nu mai are ce să îți ofere. Lasă-te dus de văl în anul 2018 și distrează-te!

Vărsător

2018 ar trebui să fie anul în care îți manifești toate calitățile intelectuale în lucruri tangibile. Da, ai o minte extraordinară și duci cu ține perspective valoroase.

Dar singurul mod în care să maximizezi gândurile este dacă începi să le și manifești pentru binele tău suprem.

Pești

Întotdeauna ai fost cunoscut că fiind o persoană emoțională și acum este timpul că acest lucru să se schimbe.

Îți lași emoțiile și sentimentele să te acapareze. Anul care vine, fă un scop din a îți dezvoltă puterea mentală.

De ce brazii de Crăciun naturali sunt mai buni decât cei artificiali

Alegerea între brazii de Crăciun reali și artificiali ţine în mare măsură de preferințele personale: doriți un miros confortabil de pin și o curățenie salbatică sau o lumină încorporată fără să vă atingeţi, şi fără un ac pe podea? Lăsand la o parte preferinţele există cineva căruia îi pasă : Planeta

Nu intrăm în ipoteza că tăierea copacilor pentru câteva săptămâni de festivitate este la egalitate cu defrișările dăunătoare. Terapia de apartament arată că industria brazilor de Crăciun este de fapt bine susținută – fermele de pomi de Crăciun “asigură aer curat și apă, un habitat important pentru fauna sălbatică și controlul eroziunii”, cu doar 10% din arbori recoltați în fiecare an.

Pe de altă parte, arborii artificiali trebuie să fie fabricați și transportați – arborii adevărați sunt transportaţi, de asemenea, dar va trebui să folosiți arborele dvs. artificial pentru aproximativ douăzeci de Craciunuri înainte de a deveni un pariu mai bun pentru mediul înconjurător decât un copac adevărat.

Asta este o veste proastă pentru copacii artificiali, deoarece durata medie de viață pentru un copac artificial este mai mare de șase ani, și mai ales pentru cei care vor sa fie la modă cu copacii lor artificiali.
Din punct de vedere ecologic, cel mai bun pariu este să obțineți un copac adevărat din cadrul unei ferme locale cât mai mult posibil. Răsfățați impulsurile la modă cu decorațiuni și, la sfârșitul sezonului, reciclați-vă copacul – multe orașe organizează colecții pentru a transforma copacii în mulci sau compost. Lăsați bradul să fie darul.

 

sursa:romaniastar.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com