Ce să ții mereu în portofel, ca să atragi banii

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergeticieni din țară, recunoscut pentru talentul său în domeniu. De data aceasta, specialistul a vorbit despre cum putem atrage prosperitatea la noi în casă și ce trebuie să facem pentru a avea noroc. De altfel, a dezvăluit și ce obiect putem purta pentru a atrage banii.

a

Obiectul din buzunar, care atrage banii

Celebrul bioenergetician Lidia Fecioru a vorbit despre modalitățile prin care putem atrage bani și bogăție. Există mai multe reguli de care ar trebui să ținem cont dacă vrem să avem prosperitate, iar specialistul a atras atenția asupra lucrurilor pe care trebuie să le respectăm.

Este foarte important ce ținem în buzunar, în portofel. Chiar dacă trăim în era tehnologiei și toată lumea preferă să plătească cu cardul, află că banii Cash atrag prosperitatea. Indiferent de sumă, este bine să ținem în portofel și monede sau hârtii.

Lidia Fecioru spune că energia banului stă chiar în bani, motiv pentru care ar trebui să îi avem asupra noastră mereu.

„Noi avem tendința să folosim doar cardul, daca scuturi pe cineva de picioare nu are un sfanț în buzunar. Și problema este că banii nu mai circulă, or energia banului nu e cardul, ci banul”, spune aceasta.

Cel mai bun ritual, care atrage banii

Lidia Fecioru mai spune că persoanele care doresc să atragă prosperitatea pot să agațe mai mulți bănuți între ei cu șnur. Atenție, însă, unde îi așezi. Agață-i undeva unde să nu treci pe sub ei, nici gând mijlocul casei sau deasupra ușii, pentru că nu are niciun efect.

„Dacă vrei să agăți bănuți legați între ei cu șnur pentru prosperitate, locul trebuie ales cu grijă, pentru că niciodată nu trebuie să treci pe sub ei. Pentru că multă lume îi agață în mijlocul casei sau deasupra ușii. Nu se pun așa!

Nici clopoțeii nu se pun deasupra ușii. Se pun undeva într-o parte și mai mergi, mai dai cu mâna prin ei ca să vină banii”, mai spune aceasta.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com