Ce salariu are un casier de la Lidl. Suma lunară de bani nu e de neglijat

Ce salariu are un casier care lucrează la unul dintre cele mai cunoscute și apreciate lanțuri de magazine din România. Suma lunară de bani primită din partea angajatorului de origine germană nu e deloc de neglijat.

a

Câți bani câștigă un vânzător de la Lidl. Veniturile lunare nu sunt deloc de trecut cu vederea

Lidl este unul dintre supermarketurile care perioada aceasta face angajări. Se caută persoane care doresc să lucreze pe mai multe posturi, unul dintre acestea fiind cel de vânzător. Pentru acest job se oferă bonusuri și prime ocazionale.

De asemenea, casierii primesc din partea angajatorului pachete de asigurare medicală pentru membrii familiei și zile de concediu în funcție de vechime. În plus, se oferă o zi liberă cadou cu ocazia zilei de naștere.

Printre cerințele cerute pentru postul de casier se mai află un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat, tichete de masă, precum și tichete cadou oferite cu diferite ocazii. Salariul lunar depinde de oraș și de experiență.

Conform site-ului undelucram.ro, un lucrător comercial angajat full time în București poate ajunge la un salariu lunar de aproximativ 3.200 de lei net. Casierul primește acești bani dacă are o experiență în domeniu de un an.

În plus, un casier angajat de Lidl pentru 8 ore în Vaslui, cu o experiență în domeniu de 2 ani, primea în august 2022 un salariu lunar net de 3.000 de lei. În Cluj-Napoca salariul lunar net pentru un vânzător cu o experiență în domeniu de un an era în august 2022 de 3.000 de lei.

Ce salarii au casierii de la Lidl în 2023

De asemenea, un vânzător angajat full time în Târgu-Jiu, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, încasa un salariu lunar net de 2.400 de lei în august 2022. În Oradea, pentru aceeași experiență, casierii primeau în august 2022 un venit net de 2.200 de lei.

Totodată, un casier angajat full time în orașul Iași și cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, încasa în iunie 2022 un salariu lunar net de 2.200 de lei. Angajații Lidl se bucură în primii ani de colaborare de creșteri salariale anuale garantate.

sursa: https://www.fanatik.ro/ce-salariu-are-un-casier-de-la-lidl-suma-lunara-de-bani-nu-e-de-neglijat-20323461?utm_medium=Social&utm_source=FBcrossHuff_SalLidl

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com