AD

ACTUALITATE

Ce se întâmplă cu băiatul cel mic al Adelei Popescu: “Toate mamele trec prin asta”

todaymai 7, 2022

Background
share close
AD
AD

Adela Popescu a povestit prin ce trece acum cu fiul cel mic, Adrian. Este o perioadă mai grea pentru vedeta tv care nu prea doarme noaptea. Deschisă din fire, vedeta le-a spus fanilor de pe Instagram adevărul din spatele imaginii fericite de mamă cu trei copii, dar nu s-a plâns, doar le-a împărtășit prin ce trece acum.

Ce se întâmplă cu băiatul cel mic al Adelei Popescu

Adela Popescu a vorbit cu sinceritate despre provocările maternității și despre cum reușește să se descurce cu trei copii mici. Vedeta a dezvăluit că băiatul cel mic, Adrian, trece printr-o perioadă marcată de erupția dentară și că nu prea mai doarme noapte. Pe de altă parte, nevoi au și ceilalți doi băieți, Andrei și Alexandru, iar Adela trebuie să se împartă la trei.

Băiețelul acesta minunat, pentru că e în plină erupție dentară, se trezește foarte devreme. Impropriu spus se trezește’, că de fapt nu prea se mai culcă. Deci nici eu. Ieeeiiii. Și Andrei are muci. Și când are muci vrea să doarmă în brațele mamei. Alexandru nu are nimic. Dar de ce frățiorii să doarmă cu mama și el nu. Și când se trezește plângând Adrian îl trezește și pe Andrei. Și readoarme greu, că nu prea poate să respire, a povestit Adela Popescu.

În urmă cu o săptămână, Adela a fost nevoită să decline un eveniment la care fusese invitată întreaga ei familiei. Pentru că Adrian nu se simțea bine, ea a rămas acasă cu el, iar Radu și cei doi băieți mai mari au onorat invitația.

Adela Popescu: în niciun caz nu mă plâng

Adela Popescu a ținut să precizeze că nu se plânge când povestește că nu doarme nopțile pentru că știe că toate mamele trec prin asta, dar vrea să spună că mamele sunt cele mai tari din toată galaxia. Adela Popescu reușește să îmbine perfect viața de familie cu cea de carieră, fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete tv din România, actriță, cântăreață și om de televiziune.

Sunt dăți când plec în altă cameră să îl alăptez pe bebeluș și de fiecare dată unul din ceilalți doi se trezește și mă strigă. Că baie. Sau că vreun vis urât. Și mă întorc în pat cu bebelușul în brațe pe mâna dreaptă, iar cu stânga îi mângâi pe cap până se liniștesc. În fine… ce voiam să spun cu asta? În niciun caz să mă plâng, a spus Adela.

Recent Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat un apartament la mare. Adela a dezvăluit că acesta a fost unul dintre visele ei și a vrut să împărtășească această bucurie cu fanii ei.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com