Ce se întâmplă la Survivor 2023 când camerele sunt închise. Cine este mereu alături de concurenţi

Fanii show-ului ,,Survivor România 2023” au rămas surprinși de noi detalii despre emisiunea lor preferată. Unele amănunte despre proiectul din Republica Dominicană i-au surprins pe cei care urmăresc provocările din teren ale Războinicilor și Faimoșilor, iar puțini știu ce se întâmplă exact cu ei după ce camerele de luat vederi se închid. Ce persoane sunt mereu alături de concurenții?

a

Survivor România 2023: concurenții sunt vizitați des de ei după ce camerele se închid
,,Survivor România” este una din cele mai urmărite emisiuni de la noi care reușește în fiecare ediție să țină fanii în fața micilor ecrane. Mulți români trăiesc probele cu sufletul la gură și speră ca preferații lor să aducă punctele necesare echipei pentru câștig.

Există însă multe secrete pe care chiar cei care iubesc show-ul le află chiar acum. Unele dintre amănuntele picante au ieșit la iveală în sezonul din 2023. Deși unii cred că provocările nu sunt atât de mari precum sunt descrise de concurenți, condițiile care se văd ediție de ediție înseamnă realitatea dură pentru vedete și sportivi.

Poate puțini știu, dar medicii sunt cei care sunt alături de concurenți în permanență. Aceștia au un rol foarte important în cadrul competiției, motiv pentru care sunt prezenți și după ce camerele de luat vederi se închid. De asemenea, toți oamenii care au acceptat provocarea din Republica Dominicană beneficiază de îngrijiri medicale, controale regulate și consiliere psihologică.

Un alt detaliu mai puțin cunoscut este faptul că hainele purtate de Faimoși și Războinici sunt alese de echipa de producție. Echipa Pro TV este nevoită să se asigure că niciun concurent nu poartă haine prea largi care ar putea să îi pună viața în pericol în timpul unei probe.

Concurenții sunt controlați
Mai mult decât atât, vedetele și sportivii sunt controlați să nu ascundă diverse obiecte care ar putea să îi rănească pe adversari sau coechipieri într-un moment de tensiune.

Cu toate astea, fanii show-ului au rămas surprinși mai ales când au aflat că momentele de eliminare sunt regizate. Chiar clipele în care toți stau cu sufletul la gură în fața micilor ecrane sunt create după unele scenarii bine gândite de producători pentru a putea păstra suspansul până la final.

Voturile sunt așezate în așa fel în urnă încât să nu poată fi estimată persoana nominalizată. Cu siguranță unii iubitori ai proiectului au rămas puțini dezamăgiți când au luat la cunoștință detaliul în cauză, mai cu seamă că este unul din cele mai tensionate momente din emisiune.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com