CE SE VA ÎNTÂMPLA CU MEDICUL ȘI ASISTENTA CARE AR FI ÎNTREȚINUT RELAȚII INTIME ÎN LOCUL ÎN CARE SUNT TRATAȚI BOLNAVII DE COVID-19

După ce povestea amoroasă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a ieșit la iveală a fost demarată o anchetă internă. Medicul şi asistenta care ar fi întreținut relații intime în Secţia ATI a spitalului, lângă pacienţii cu COVID-19 aflaţi în stare gravă, sunt cercetaţi de Comisia de disciplină a unităţii spitaliceşti.

În urma scrisorii anonime transmisă conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă, cei doi protagoniști au fost demascați și au intra în vizorul de Comisia de disciplină a unităţii spitaliceşti, care va decide ce se va întâmpla cu ei, dacă lucrurile se dovedesc adevărate. 

 „Conducerea unităţii spitaliceşti a înaintat sesizarea Consiliului Etic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, cerând, cu celeritate, o analiză fermă şi clară a celor relatate sub semnul anonimatului. Pentru că ne dorim ca din corpul medical să facă parte oameni verticali şi dedicaţi meseriei, s-a dispus şi constituirea unei comisii de cercetare disciplinară ce trebuie să vină cu rezultat clar asupra situaţiei până pe data de 27.11.2020.

Astfel de comportamente nu ne fac cinste şi nu pot fi tolerate, cu atât mai mult cu cât, traversăm o perioadă grea, o perioadă în care colegii medici muncesc până la epuizare pentru a salva vieţi“, se arată într-un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Un iubit gelos a fost cel care a făcut reclamația

Se pare că reclamația anonimă a venit din partea unui fost iubit gelos al asistentei. Potrivit vremenouă.ro, bărbatul gelos a făcut și el parte, la un moment dat, din conducerea spitalului din Târgu Jiu.

În reclamaţie se arată că asistenta a fost depistată cu COVID-19, dar întâlnirile cu medicul rezident ar fi continuat, iar cabinetul medical a fost transformat într-un loc al plăcerilor trupești.

„În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că în perioada respectivă, colega noastră a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”,

A transformat secţia ATI şi COVID într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“,  se arată în sesizarea anonimă.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com