Ce secret ascunde Rodica Popescu Bitănescu. De ce nu are actrița copii

Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. Ea are o carieră de succes, iar în viața privată îi merge la fel de bine. Totuși, în sufletul ei se ascunde o durere mare, despre care a evitat mereu să vorbească, pentru că a suferit mult din această cauză.

De ce nu are copii Rodica Popescu Bitănescu

Celebra actriță Rodica Popescu Bitănescu a avut, cu adevărat, o viață de poveste. Este iubită de o mulțime de oameni și are o carieră de succes, iar viața personală pare a merge la fel de bine. Mereu a fost rezervată și și-a ținut viața privată departe de ochii lumii, pentru a evita bârfele și răutățile.

Cu toate acestea, discreția i-a adus o mulțime de critici din partea celorlalți și, chiar dacă nu le-a dat motive, au scos tot felul de vorbe la adresa ei. Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului de ce nu are Rodica niciun copil, ajungând singuri la concluzia că pur și simplu nu și-a dorit urmași, deși are o căsnicie de peste 45 de ani.

Totuși, actrița a spus cu tărie în emisiunea lui Denise Rifai că nu se pune problema că nu și-a dorit să devină mamă, dar sunt la mijloc alte aspecte. Actrița a mărturisit că este cel mai mare secret al ei și că nu va vorbi prea curând despre el, ci abia atunci când va scrie o carte, pentru că sunt multe de zis și nu îi este deloc ușor. Deși nu a avut privilegiul de a deveni mamă, iubește foarte mult copiii și și-ar fi dorit să aibă și ea urmași.

„Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesta este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu’, a mărturisit Rodica Popescu-Bitănescu.

Rodica Popescu Bitănescu a avut ebola

Rodica Popescu Bitănescu a avut o viață extrem de grea. Sărăcia a urmărit-o ani la rând, până când a reușit să fie pe picioarele ei și și-a format o carieră. A rămas cu familia pe drumuri, fără casă și se retrăgeau la subsol.

A rămas cu sechele care s-au manifestat prin atacuri de panică cu care s-a luptat ani de zile. Timp de 11 ani de zile a mâncat un singur fel de mâncare și a apelat la sport pentru a își reveni fizic. Deși avea probleme, a fost ambițioasă și nu s-a plâns niciodată.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com