Ce soluții au Carrefour, Auchan și Cora pentru clienții nevaccinați care nu mai pot intra în mall-uri

Ce soluții au Carrefour, Auchan și Cora pentru clienții nevaccinați care nu mai pot intra în mall-uri
Carrefour, Auchan și Cora, obligate să se reorienteze

Începând cu data de 25 octombrie CNSU a emis o nouă hotărâre prin care erau reglementate restricțiile de accecs în centrele comerciale de tip Mall. Modificările erau făcute ca urmare a omiterii acestui aspct în Hotărârea 91/22.10.2021 în care nu erau specificte clar aceste aspecte. În urma acestor modificări cei care au de suferit, ca și comercianți, sunt retailerii precum Carrefour, Auchan și Cora. Obligativitatea certificatului verde anunță pierderi masive pentru hipermarketurile amintite.

a

Carrefour, Auchan și Cora, obligate să se reorienteze

Numărul mic de români vaccinați și, deci, lipsa certificatului verde, devine o problemă pentru cei trei retaileri, Carrefour, Auchan și Cora. Odată cu modificările aduse prin hotărârea data de CNSU pe 25 octombrie, cei care nu sunt vaccinați nu mai au voie să intre în centrele comerciale de tip Mall. Și cum Carrefour, Auchan și Cora au cele mai multe centre comerciale în aceste locații, pierderile ar putea fi importante.

Carrefour, care are în Mall-uri, nu mai puțin de 41 de hipermaketuri, va trebui să-și regândească strategiile, și va trebui să se bazeze pe vânzările în sistemul online. Același lucru va trebui să-l facă și Auchan, care deține în acest moment aproximativ 33 de locații, plus două mari centre Auchan în Militari și în zona Titan. Cora are mai puține magazine în Mall-uri, dar are un centru propriu în zona Militari.

Carrefour, Auchan și Cora vor trebui să-și ajusteze strategiile de vânzare, fie în platformele directe online, sau prin parteneriate, precum cele cu Bringo, Tazz, Glovo, sau prin aplicațiile lor pentu terminalele mobile. Problema este că, deși aplicațiile există, nu toți românii le folosesc.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com