AD

CURIOZITATI

Ce spune luna în care te-ai născut despre destinul tău

todayianuarie 9, 2018

Background
share close
AD
AD

Luna în care te-ai născut spune multe despre ce fel de persoană ești și ce te așteaptă în viață. Află dacă te-ai născut sub o stea norocoasă!

Ianuarie

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, eşti o persoană ambiţioasă, care îşi ia sarcinile în serios. Îţi place să înveţi lucruri noi, dar nu le ţii pentru tine, ci ai grijă să îi înveţi şi pe ceilalţi. Îţi place să critici şi cauţi mereu defectele şi slăbiciunile celorlalţi, motiv pentru care îţi vei pierde mulţi prieteni. Cei care rămân, însă, lângă tine, nu vor regreta, pentru că îţi place să îi faci fericiţi pe oamenii la care ţii. Eşti o fire independentă şi te-ai născut să fii un lider, aşa că ai toate şansele să ai o carieră de succes. Creativitatea şi ingeniozitatea cu care ai fost înzestrat te vor ajuta să rezolvi multe probleme, iar ceilalţi vor apela frecvent la tine. Bărbaţii au mai multe şanse de reuşită decât femeile.

Februarie

Persoanele născute în luna februarie sunt inteligente, dar sunt schimbătoare. În general, sunt caracterizate de loialitate şi onestitate, dar se răzvrătesc primele, atunci când se simt îngrădite. Iubesc libertatea şi ţintesc sus pe scara socială, însă nu vor face niciun compromis pentru a ajunge acolo. Pentru oamenii născuţi în această lună, oamenii sunt mai importanţi decât banii sau succesul şi vor fi de multe ori răniţi, din cauza firii lor sensibile. Bărbaţii au tendinţa de a se lăsa conduşi de femeile din viaţa lor, mai ales în tinereţe.

Martie

Oamenii născuţi în această lună sunt plini de farmec, deşi pot fi consideraţi timizi şi rezervaţi de ceilalţi. Sunt firi secretoase şi îşi fac cu greu prieteni, însă odată ce s-au apropiat de cineva, vor fi plini de căldură. Sun greu de scos din sărite şi au, în general, încredere în ceilalţi. Dacă intri în această lună, află că ai mari şanse să ajungi faimos. Vei face bani cu uşurinţă, dar îi vei pierde la fel de repede.

Aprilie

Dacă te-ai născut în aprilie, eşti o persoană plină de viaţă, care se decide repede, dar ajunge deseori să regrete ce a hotărât iniţial. Iubeşti să fii în centrul atenţiei, dar ştii să fii alături de ceilalţi, atunci când au nevoie. Firea ta blândă se schimbă, însă, când eşti scos din sărite şi obişnuieşti să te răzbuni pe oamenii care ţi-au greşit. Ceilalţi te percep ca fiind încăpăţânat şi impulsiv, dar şi creativ, sexy şi inteligent. Când îţi pui ceva în cap, nimic nu te va opri din drumul tău!

Mai

Oamenii născuţi în această lună sunt încăpăţânaţi şi se enervează repede. Cu toate acestea, sunt plăcuţi uşor de ceilalţi se bucură de multă atenţie. Sunt capabili de sentimente profunde şi sunt înzestraţi atât cu frumuseţe interioară, cât şi exterioară. Persoanele născute în mai pun mare preţ pe exprimarea liberă şi au înclinaţii spre meseriile artistice, precum muzician, actor sau scriitor. Pun foarte mare preţ pe prieteni, dar au, în acelaşi timp, o nevoie exagerată să fie singuri. Reuşesc să îşi găsească liniştea când stau singuri, în natură.

Iunie

Dacă te-ai născut în prima lună de vară, află că ești o persoană cu viziune, politicoasă și atentă întotdeauna la ce spune. Ești o fire sensibilă și te impresionează bunătatea celorlalți. Ai o idee despre orice și ești întotdeauna dispus să încerci lucruri noi. Firea ta prietenoasă îți va aduce, însă, multă suferință, pentru că ești ușor de rănit și îți revii greu după astfel de situații. Îți plac glumele, hainele și prietenii și ai mari șanse să ai o carieră de succes în domeniul artistic. Nu îți plac copiii, dar ții mult la oamenii mai în vârstă din familia ta.

Iulie
Tu ești o persoană sinceră și amuzantă, care își face ușor prieteni. Nu îți ieși ușor din fire, dar când o faci, ai tendința de a deveni agresiv. Nu ai dorințe de răzbunare, dar nu uiți niciodată o persoană care ți-a greșit. Pui mare preț pe familie i ești dispus să faci orice, pentru a-ți proteja relațiile personale. Oamenii născuți în această lună au tendința de a fi excentrici, mai ales când vine vorba de felul în care se îmbracă și obiceiurile pe care le au. Multe persoane născute în această lună au fost înzestrați cu minți geniale, dar sunt, în același timp, foarte sensibili și predispuși la depresie.

August
Dacă te-ai născut în această lună, prietenii tăi sunt norocoși să te aibă, pentru că ești o fire veselă, care face întotdeauna cele mai multe glume. Ai calități de lider, ești curajos și nu ai nicio problemă să îți asumi riscuri. Atitudinea ta jovială dispare, însă, cu ușurință, când ceva nu îți convine și devii foarte agresiv. Pui preț pe căsnicie și ai tendința de a vedea ce este mai bun în ceilalți. Ai șanse mari să ocupi o funcție importantă în comunitatea din care faci parte, dar riști să ai probleme de sănătate, din cauza responsabilităților pe care le ai. Vei faci bani foarte ușor.

Septembrie
Oamenii născuți în această lună adoră să îi critice pe ceilalți și să le scoată în evidență greșelile. Sunt persoane muncitoare și au o memorie foarte bună, iar activitatea lor preferată este să caute informații. Sunt foarte organizate și au o inteligență ridicată, însă sunt predispuse spre depresie. Pot ajunge oameni de succes, însă își pun singuri obstacole, pentru că analizează totul foarte mult.

Octombrie
Dacă te-ai născut în această lună, înseamnă că ești o persoană atractivă și suavă, a cărei frumusețe interioară reușește să îi farmece pe ceilalți. Pui preț pe prieteni, dar ai tendința de a fi egoist. Ești ușor de rănit, dar îți revii la fel de repede. Ai foarte mult noroc, iar atunci când îți pui ceva în minte, reușești să obții. Ai și o parte întunecată, care este scoasă în evidență în momentul în care ești contrazis. Nu uiți oamenii care ți-au greșit și ai grijă să te răzbuni de fiecare dată. Dacă reușești să îți învingi demonii interiori, îți vei atinge toate scopurile în viață. Ai potențial să ajungi un lider în domeniul tău.

Noiembrie
Oamenii născuți în noiembrie sunt pozitivi și plini de viață, au multe idei și reușesc să vadă în perspectivă. Au o minte sclipitoare și pot deveni buni doctori. Sunt firi sensibile, iar această trăsătură îi predispune la probleme de sănătate și boli psihice.

Decembrie
Dacă te-ai născut în această lună, ești înclinat spre filosofie și ai tendința de a analiza toate aspectele vieții. De obicei, ești norocos și găsești dragostea cu ușurință. Ai o viață socială activă, iar uneori îți ignori responsabilitățile, de dragul distracției. Te consideri atât de norocos, încât îți asumi riscuri periculoase și poți pierde multe oportunități din această cauză. Vei atinge succesul, în momentul în care vei realiza că nu ești nemuritor.

sursa:frumusetile.com

18 lucruri minunate despre corpurile noastre care te vor face să te simți ca un expert

Corpurile noastre sunt mașinării perfecte, care efectuează mii de procese în fiecare minut în timp ce citim, de exemplu, acest articol. Și nici măcar nu știm despre majoritatea lor.

Iatp câteva lucruri incredibile despre trupurile noastre, care cu siguranță vă vor surprinde.

-Nou-născuții nu au rotulă la genunchii. Ele există la început ca țesut moale de cartilagiu care devine dur numai după vârsta de 3 ani.

-Corneea este singura parte a corpului uman care nu are oxigen doar din sânge, ci direct din aer.

-Este imposibil să râzi dacă încerci să te gâdili. Cerebelul vostru va trimite semnale pentru a ignora iritarea altor părți ale creierului.

-Creierul uman utilizează 20% din oxigen și 50% din glucoza care intră în organism. De asemenea, cheltuiește o pondere de 20% din cantitatea totală de energie. Apropo, faimoasa teorie care susține că folosim doar 10% din creierul nostru nu este altceva decât un mit: de fapt, folosim toate părțile creierului nostru și ele sunt active aproape tot timpul.

-“Orbirea zăpezii” este o condiție în care o persoană nu poate vedea din cauza luminii puternice.

-Majoritatea oamenilor respira cu o singură nară la un moment dat. Schimbăm nara noastră “de conducere” la fiecare 4 ore.

-În ciuda multor opinii, este de două ori mai dificilă reducerea dimensiunii musculare decât câștigul.

-25% din toti muschii nostri sunt situati in zona gatului si a fetei. Datorită acestui fapt, expresiile noastre faciale sunt bogate și versatile.

-Parul femeilor cu părul roșu este folosit pentru a face higrometre (dispozitive pentru măsurarea umidității aerului).

-Când ochii devin rotunzi de frică, există un motiv practic: câmpul de viziune crește, pentru a vă permite să estimați mai bine împrejurimile.

-Creierul nostru poate oferi suficientă energie pentru a aprinde un bec.

-În ciuda opiniei pe scară largă că orbirea de culoare este o condiție legată de sex și numai bărbații suferă de ea, ea se regăsește și în 0,4% din femei (până la 8% dintre bărbați au această condiție). Cu toate acestea, gena este moștenită numai de la mame.

-Pentru a face un singur pas înainte, corpul nostru utilizează mai mult de 200 de mușchi care lucrează în consecință. Acest număr poate varia în funcție de particularitățile anatomiei personale.

-Pielea umană se regenerează la fiecare 28 de zile. În timpul vieții noastre, “vărsăm” aproximativ 40 kg de piele.

-Un nou-născut are mai mult de 270 de oase. În timpul procesului de creștere, unele dintre aceste oase se îmbină între ele. Există aproximativ 206 de oase în corpul unui adult.

-Ciclul de viață al unui păr uman este de 2 până la 5 ani. Cu toate acestea, unele fire de păr pot trăi până la 7 ani.

-Timp de un an, inima umană pompează suficient sânge pentru a umple o piscină olimpică (peste 2,5 milioane de litri) și face 38,5 milioane de contracții.

-Ficatul este unul din puținele organe din corpul nostru, care poate restabili dimensiunea inițială, chiar și după ce a pierdut 75% din țesutul său.

Acestea sunt doar câteva exemple ale abilităților uimitoare ale corpului uman. De exemplu, dacă ați petrecut 2 minute la citirea acestui articol, ați clipit de aproximativ 40 de ori.

citeste coninuarea e pagina2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com