Ce țară le dă banii înapoi turiștilor care se îmbolnăvesc de coronavirus în vacanță

O țară a anunțat că le dă banii înapoi turiștilor care se îmbolnăvesc de coronavirus în vacanță.

a

Ce țară le dă banii înapoi turiștilor care se îmbolnăvesc de coronavirus în vacanță

Cipru a apelat la o metodă specială pentru a atrage turiștii în timpul pandemiei de coronavirus. Statul european a promis că va suporta toate costurile pentru cei care se îmbolnăvesc de Covid-19 în timpul vacanței, scrie BBC.

Guvernul și-a făcut publică promisiunea într-o scrisoare deschisă, în care a subliniat că va plăti pentru cazarea, tratamentul medical și mâncarea pacienților și a familiilor acestora.

Turiștii vor trebui să achite doar transferul la aeroport și zborul de plecare din Cipru. 100 de paturi vor fi rezervate în spitale special pentru turiștii care s-ar putea infecta, iar mai multe hoteluri sunt pregătite pentru a ține în carantină familiile lor.

Cipru a raportat, până în prezent, 939 de cazuri de coronavirus și 17 decese.

Sursa: tacataca.prosport.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com