Ce transformare a suferit Veronica Vulpița de când a început să apară la TV! Ce evoluție a avut (FOTO)

Veronica Stegaru, cunoscută mai ales sub numele de Vulpița de la „Acces Direct” a devenit vedetă pe rețelele de socializare. Dacă la început aceasta făcea greșeli gramaticale și își arăta ținutele și viața modestă, acum Veronica vrea să devină influencer.

a

Cum a devenit celebră Veronica Stegaru, cunoscută sub numele de Vulpița

Vulpița a devenit celebră după ce a început să apară la emsiunea Acces Direct de la Antena 1, iar acum aceasta are fanii. Mai mult, Veronica este urmărită de 193.000 de urmăritori pe Instagram.

Acum, ea postează foarte des pe rețelele de socializare și pozează numai în rochii și ținute elegante, aranjată și machiată. Însă, la început ea făcea foarte multe greșeli gramaticale. Astfel, la o poză postată pe rețelele de socializare ea a scris „Lao cafea, va orez o zi in continuare”. Desigur că internauții au taxat-o dur.

Debutul ei în online a venit la puțin timp după ce Veronica a început să apară la Acces Direct, alături de soțul ei.

Atunci, ea a acuzat că a fost violată de mai mulți bărbați, dar până la urmă s-a dovedit că totul a fost de comun acord, iar Vulpița și-a înșelat soțul cu bună știință. De altfel, chiar și acum, fiind în București, Viorel o acuză pe soția lui că pleacă de acasă noaptea și crede că este acompaniată de niște bărbați.

Veronica este atrasă de mai mulți bărbați și nu se ferește să o arate

Veronica Vulpița nu s-a ferit niciodată să se arate interesată de alți bărbați, iar Viorel este deja cunoscut din ipostaza de bărbat încornorat.
Astfel, Veronica vrea să participe chiar la Puterea Dragostei, unde este Jador, pe care vrea să îl cucerească.

M-a sunat aseară Vulpița, că vrea să vină pentru mine la Puterea Dragostei. Nu înțeleg de unde are numărul meu fata asta. Eu sunt Vulpița. Cine-i mă Vulpița. Mi-a zis să scriu pe Youtube”, le-a povestit Jador fanilor săi.

Jador este cel care a povestit această întâmplare, când Veronica l-a sunat să îi spună că vrea să se mărite cu el.

Am scris pe Youtube cine-i Vulpița și m-a bușit un râs. Cum vrea Vulpița să vină la Puterea Dragostei pentru Jador. Vulpițo, te aștept la Puterea Dragostei să ne căsătorim, acum ai numărul meu, ne întâlnim în afară facem numai rele, ne căsătorim”, a mai spus acesta.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com