CE TREBUIE SĂ ȘTIM DESPRE AMBALAJELE ALIMENTARE DIN CARTON?

În domeniul alimentelor ambalate în cutii de carton, sursele de contaminare ale alimentelor cu substanţe improprii consumului uman sunt cartonul propriu zis (cel reciclat) cernelurile şi lacurile, factori care apar în procesul de producţie, precum şi alţi factori de mediu. Cartonul este un material poros, realizat din fibre celulozice şi fragmente de fibre, închegate pentru a forma o reţea. Acesta este recunoscut ca fiind un material biodegradabil şi reciclabil, care are un impact redus asupra mediului înconjurător când este obţinut din surse sustenabile. Este folosit ca ambalaj primar (în contact direct cu alimentul), secundar sau terţiar (având contact indirect).

Următoarele substanţe pot migra din structura cartonului în alimente :

Continuare pe pagina 2

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com