Cea mai bătrână mamă din România nu are bani să-şi crească fetiţa. Are datorii uriaşe!

Adriana Iliescu are 82 de ani şi îşi creşte singură fiica, ajunsă acum la vârsta de 15 ani. Parcurge articolul de mai jos pentru a afla care este acum situaţia lor!

În prezent femeia nu mai locuieşte în apartamentul din Drumul Taberei, unde a acumulat datorii mari la întreţinere, ce se ridică la suma de aproximativ 3000 de lei.

De asemenea, din cauza faptului că nu şi-a achitat facturiile pentru serviciile de telefonie, acesteia i-au fost suspendate abonamentele.

Cea mai bătrână mamă de la noi şi fiica ei, Eliza, trăiesc dintr-o pensie de aproximativ 2000 de lei, din chiria primită de Adriana Iliescu de la un apartament deţinut în Bucureşti, dar şi dintr-o sumă de bani rezultată din meditaţii (aceasta a fost profesoară de limba română).

Sursa: parintidenota10.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com