AD

HOROSCOP

Cea mai intimidantă femeie din zodiac

todayfebruarie 4, 2017

Background
share close
AD
AD

Poate i-ai invidiat caracterul, personalitatea, încrederea în sine și prezența ei aparent impecabilă. Pare să știe întotdeauna ce-și dorește, este foarte concentrată atunci când își face planuri pe termen scurt sau pentru toată viața. Pare femeia care nu dă greș niciodată și te intimidează.

Toate aceste trăsături puternice, spun astrele, sunt specifice femeii născute în zodia Capricorn. Cele născute în perioada 21 decembrie-19 ianuarie pot părea stoice, de piatră, însă, în realitate sunt persoane extraordinare, foarte iubitoare și sensibile. Acest lucru îl observă doar oamenii care ajung să cunoască foarte bine femeia-Capricorn.

În viață

Există un motiv pentru care capra care urcă un munte este simbolul Capricornului. Acestea vor să fie tot timpul cele mai bune în tot ceea ce fac și să ajungă cât mai sus se poate. Nu sunt totuși echilibrate în viață: pentru ei doar un domeniu merge foarte bine. Dacă au viață profesională perfectă, nu au parte de iubire pe plan sentimental și invers. Femeia-Capricorn are o viziune de ansamblu asupra vieții ei și știe foarte bine ce are de făcut pentru a-și îndeplini aceste obiective. Toată această siguranță poate fi intimidantă pentru mulți dintre cei care roiesc în jurul Capricornilor.

 

În gașca de prieteni, Capricornul este umărul pe care să plângi. Tot prietena-Capricorn îți va spune să te aduni, dacă viața ta este un dezastru, te va ajuta să faci asta și tot datorită ei nu îți va mai părea reintrarea pe un făgaș normal atât de grea. Va ști întotdeauna de ce ai nevoie, pentru că are o intuiție extraordinară. Toți oamenii au nevoie în viață de un Capricorn care să îi îndrume pe calea cea bună, motiv pentru care este considerată cea mai bună prietenă din zodiac. Nu are timp să se întindă la discuții fără sfârșit. Ea rezolvă probelemel scurt și la obiect și crede în timpul de calitate și nu în cantitate. Este stângace în dezvăluirea sentimentelor față de cineva, motiv pentru care poate fi considerată rece ca gheața. Dar un prieten adevărat va ști să aprecieze relația cu un Capricorn.

 

În dragoste

Femeile-Capricorn sunt extrem de independente în general, iar pe plan sentimental se aplică foarte bine această teorie. Poate fi considerată de bărbați înfumurată și poate deveni intimidantă o astfel de femeie pentru un bărbat. Cel care îi face curte femeii-Capricorn va avea nevoie de mult timp pentru a o convinge să-l lase în viața ei. Motivul pentru care femeia-Capricorn se lasă atât de greu este pentru că are un suflet bătrân și știe să învețe din experiențele altora, ferindu-și astfel inima de propriile suferințe.

Femeia-Capricorn este iubita ideală datorită fidelității ei și este, totodată, de cursă lungă. În general, relațiile de iubire cu un Capricorn durează pe viață.

În pat

Există teoria greșită cum că femeile-Capricorn nu sunt atât de bune în pat, deoarece tratează sexul cu aceeași precizie cu care tratează și afacerile. Dincolo de exteriorul rece, femeia-Capricorn se dezlănțuie în așternut, devine amanta perfectă. Cu o condiție: să creadă în relația și partenerul pe care îi are și să corespundă proiecțiilor ei pe plan sentimental. Atunci începe să iubească intens, și după ce a lăsat garda jos, femeia-Capricorn îi îngăduie absolut orice partenerului.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com