Cea mai lungă Eclipsă parțială de Lună din ultimii 500 de ani. Cristina Demetrescu atenționează zodiile

Un fenomen astrologic și unul astronomic vor avea loc vineri, 19 noiembrie 2021. Vin la pachet cu o serie de schimbări pentru toate zodiile, despre care a explicat, pe larg, specialistul în Astrologie, Cristina Demetrescu.

a

Cristina Demetrescu: zodii afectate de Eclipsa de Lună și Luna plină în Taur

Specialistul în Astrologie a vorbit la Antena 3 despre cum vor fi afectate zodiile de cele două mari fenomene ce au loc vineri, 19 noiembrie. Cristina Demetrescu a precizat că trebuie să ne așteptăm la tot felul de lucruri imprevizibile pentru că Eclipsa de formează în zodia Taur, care este o zodie de pământ.

Nu este doar o zi grea (19 noiembrie), ci o perioadă critică pentru că efectele celor două fenomene vor fi resimțite cel puțin trei zile. Vor apărea probleme legate de bani, situații limită în care vom spune: ori la bal, ori la spital.

Cristina Demetrescu spune că Eclipsa de Lună și Luna plină în Taur aduce și ceva bun. De exemplu, nehotărâții își vor da seama că trebuie să tranșeze lucrurile într-un fel sau altul, și de aceea vor lua decizii importante. Aceste zile critice le afectează în primul rând pe femei, a mai spus astrologul:

Afectează emoțiile noastre, metabolismul, funcțiile endocrine, segmentul ORL și chiar fertilitatea. Nu aș recomanda intervenții chirurgicale, în ziua respectivă, nici pe zona ORL, nici stomatologice și nici pe funcția endocrină, a precizat Cristina Demetrescu.

Partea bună este că după acest fenomen, câteva dintre tensiunile anului ar putea să fie în descreștere, astfel că ar trebui să ne așteptăm și la perioade mai așezate, cu echilibru și pace.

Cea mai lungă eclipsă din ultimii 500 de ani

Pe 19 noiembrie va avea loc cea mai lungă eclipsă de lună din ultimii 500 de ani. Va fi o eclipsă parțială de lună care va dura 3 ore, 28 de minute și 23 de secunde. Nicio eclipsă parțială de Lună nu a durat mai mult din 1440 și nici una nu va mai fi până în 2669.

Cea mai lungă eclipsă de Lună va fi vizibilă în aproape 50 de țări din întreaga lume, inclusiv America de Nord, estul Australiei, Noua Zeelandă și Japonia, precum și în vestul Europei. Menționăm faptul că ultima eclipsă parțială de Lună a avut loc în 2018 și a ținut o oră și 43 de minute.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com