Cea mai mare suferință a lui Nelu Ploieșteanu! Și-a îngropat fiul de 32 de ani

Vestea că Nelu Ploieșteanu a murit în această dimineață a cutremurat pe toată lumea! Ne aducem aminte acum că viața marelui artist nu a fost deloc lipsită de greutăți. Însă nu problemele sale personale au fost grele, ci iată care este cea mai mare suferință a lui Nelu Ploieșteanu. Marele artist și-a îngropat fiul de 32 de ani.

În ziua în care Nelu Ploieșteanu a murit, ne aducem aminte cu suflet trist de cea mai mare suferință a artistului. Nelu Ploieșteanu și-a îngropat unicul fiu la Cimitirul Străulești 2 în octombrie 2018. Ultimii ani nu au făcut pierderea mai ușoară. Mai mult, din pricina pandemiei marele artist avea o mare durere în suflet că nu i-a mai putut face, așa cum obișnuia, pomana la mormântul copilului său.

Cea mai mare suferință a lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a fost vizibil afectat de pierderea lui Mihăiță, băiatul său de 32 de ani. Artistul a încercat să mențină puternică familia după tragicul incident. Mai mult, Ploieșteanu și soția lui, Elena, au încercat să mențină o relație mai bună după moartea băiatului lor, în ciuda problemelor dintre ei, iscate din cauza infidelităților cântărețului.

„Eu l-am visat doar o dată. Copiii mei îl visează mereu. Chiar astăzi, fetiţa mea l-a visat ca le dădea pepene să mănânce. Fetele mele sunt într-o legătură directă şi divină cu el. Băiatul are aproape cinci luni de când a murit, niciodată nu am lipsit de acolo (de la mormânt n.r). Am făcut un sanctuar”, a dezvăluit recent Nelu Ploieșteanu, la Antena Stars, la aceea vreme.

Familia i-a ridicat cavou lui Mihăiță, unde au depus flori și jucării. Nelu Ploieșteanu își alina atunci durerea pierderii unicului său fiu, spunând că Mihăiță are cel mai frumos cavou din cimitiri.

„Este cel mai frumos cavou din tot cimitirul. Nu ştiu cum am reuşit să merg mai departe. Cred că Bunul Dumnezeu ne-a ajutat să rezistăm. Soţia mea spune că nu ştie să mai meargă fără el. Ne este foarte greu. Toţi copiii dorm cu poza lui, dar eu evit să mă uit la poze. Dumnezeu ne-a dat putere. Le-am spus copiilor că viaţa lor trebuie să meargă înainte”, a mai adăugat Nelu Ploieşteanu.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

De ce boală suferea Mihaiță, fiul lui Nelu Ploieșteanu

Mihăiţă s-a stins din viață în data de 21 aprilie 2018, fiind diagnosticat încă din copilărie cu o boală necruțătoare. Este vorba de tetrapareză spastică. Tânărul și-a petrecut marea majoritate a vieții în pat, fiind imobilizat și depinzând de ajutorul părinților și al surorilor sale. În fiecare zi, tânărul era nevoit să ia o mulţime de medicamente vitale pentru viața lui.

Tragicul diagnostic pentru fiul lui Nelu Ploieșteanu ar fi venit la scurt timp după ce a fost vaccinat în copilărie. Medicii le-au dat vestea cumplită părinţilor, spunându-le că singurul lor fiu nu se va recupera niciodată și va avea nevoie de atenţie specială tot restul vieţii.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com