AD

ACTUALITATE

Cea mai scurtă şi puternică rugăciune – O poţi spune oricând te afli în dificultate

todaymai 25, 2022 11

Background
share close
AD
AD
Cea mai scurtă şi puternică rugăciune – O poţi spune oricând te afli în dificultate

Atunci când se simt în dificultate, oamenii tind să-i ceară ajutorul Lui Dumnezeu. Este un lucru foarte bun, însă un aspect pe care oamenii trebuie să-l ia în seamă este că rugăciunea trebuie făcută oricând şi oriunde, nu doar atunci când au probleme.

Sfinţii ne învaţă că nu vorbăria lungă este cheia unei rugăciuni puternice, chiar şi una scurtă, dar care este făcută din inimă. Atunci când ne rugăm din toată inima, Dumnezeu ne ascultă rugăciunile pentru că El oricum ştie dinainte ce vrem să-i cerem.

Astfel, şi dacă vrem să spunem o rugăciune mai lungă nu-i nicio problemă, singurul lucru de care trebuie să ţinem cont este acela să fie făcută cu mare credinţă. Secretul rugăciunilor este acela să fie făcute cu inimă curată şi liniştită. În continuare vă prezentăm una dintre cele mai puternice şi mici rugăciuni, dar care are o valoare de neegalat. Rugăciunea poate fi spusă în orice moment şi în orice loc atunci când te afli în dificultate sau când vrei să-ţi găseşti liniştea.

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul. Amin”.

Sursa: https://tonypoptamas.eu/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com