Cea mai SUMBRĂ profeție despre viitorul omenirii: Se întâmplă deja asta?

Viitorul omenirii este sumbru, cel puțin în viziunea asiaticilor care cred în ținutul Agarthei. Se spune că în interiorul Pământului ar exista un regat antic, iar către acest regat există mai multe porți, cea mai mare dintre acestea fiind în deșertul Mongoliei, în inima Asiei.
Se vehiculează că o poartă pentru a pătrunde în lumea Agarthei ar exista și în România, în zona Munților Bucegi, acolo unde au loc o serie de fenomene mistice. În Agartha ar trăi Regele Lumii, adică monarhul tuturor monarhilor, cel care ar conduce de fapt lumea din interior.

a

Conform legendei, aceste rege al lumii poate ordona catastrofe care au loc la nivelul Pământului, atunci când este supărat de felul în care evoluează omenirea. În urmă cu câteva sute de ani, Regele Lumii făcea mai multe profeții despre cum va arăta omenirea în viitor, după secolul XX.

Cea mai sumbră profeție a Regelui Lumii a fost aceea potrivit căreia oamenii vor uita că au suflete și se vor robotiza tot mai tare. Oamenii vor tânji inclusiv după sângele semenilor, chiar al fraților lor, pentru a cunoaște succesul și a atinge o treaptă cât mai mare pe scara ierarhică.

Semiluna va fi întunecată și susținătorii acesteia (adepții Islamului) se vor nimici reciproc în războaie care nu se vor mai încheia. Regele Lumii a prevăzut și un război interminabil între toate națiile planetei, iar unele dintre popoare vor fi înghițite de sabia răzbunării și a răutății ce vor cuprinde ființa umană.
Diavolul va pune stăpânire pe sufletele oamenilor, destrămând familii și prietenii și creând relații artificiale între oameni. După cincizeci de ani de la războiul cumplit care se anunță vor mai exista doar trei națiuni, pe toată planeta. După ce Pământul va fi purificat de măcelul ce se va instala între popoare, locuitorii din lumea subterană a Agarthei vor ieși la suprafață și vor locui pe Pământ.

Orbita Pământului în jurul Soarelui nu este circulară, ci în formă de elipsă cu distanţe variabile faţă de Soare. Această orbită poate avea mici variaţii de-a lungul sutelor de milioane de ani. Câteodată este aproape circulară, cu o distanţă egală faţă de Soare, dar poate fi şi cu o formă eliptică alungită, astfel încât distanţa faţă de Soare poate varia, deci şi intensitatea energiei captate poate varia.

Pământul se roteşte în jurul unei axe, cea care uneşte polul nord cu polul sud, cu un unghi de înclinaţie. Atunci când unghiul de rotaţie al pământului creşte verile devin mai călduroase, iar iernile mai friguroase. Acest unghi se modifică într-o perioadă de 41.000 de ani de la 22.1 grade la 24.5 grade după care revine iar la rotaţia iniţială.

De-a lungul timpului plăcile tectonice au modificat suprafaţa planetei, astfel continentele fiind într-o continuă mişcare, aflându-se în diferite poziţii ale globului în diferite perioade de timp. De exemplu, acum 300 de milioane de ani Europa se afla în zona ecuatorială şi climatul era mult mai călduros. Mişcările plăcilor tectonice duc la formarea munţilor şi a vulcanilor, alte elemente care pot modifica clima.

Gazele cu cel mai ridicat efect de seră din atmosferă sunt: dioxidul de carbon, metanul, ozonul şi vaporii de apă. Dintre toate aceste elemente, vaporii de apă au rolul cel mai semnificativ în reţinerea căldurii în atmosferă. Aceste gaze crează un efect de seră, captând radiaţia solară, şi menţinând temperatura crescută. Şi astfel clima are de suferit.

sursa:teotrandafir.ro

10 alimente pentru accelerarea metabolismului

Este important să rețineți că toată lumea are o rată metabolică diferită. Exercițiile fizice regulate, somnul suficient și consumul de apă sunt trei dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a vă accelera metabolismul. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să îl faceți să funcționeze eficient, mancand sănătos.

Ardei iuţi

Studiile au arătat că consumul de ardei iuţi poate accelera metabolismul cu 25%.

Dacă consumați alimente condimentate vă face să transpirați mai mult decât de obicei, acest lucru se datorează capsaicinei, un compus care stimulează receptorii de durere în organism. Aceasta crește circulația sanguină și rata metabolică, făcând corpul să ardă mai repede grăsime.

Unde o găsiți? În ardei iute, jalapeno, ardei cayenne și alte forme de ardei picanți.

Cereale integrale: ovaz și orez brun

Consumul de cereale și cereale este recomandat întotdeauna într-o dietă sănătoasă. Secretul este de a alege cereale integrale- de exemplu, grâu, fulgi de ovăz, orez și porumb.

Cerealele integrale au nutrienți și carbohidrați complexi care accelerează metabolismul prin stabilizarea nivelurilor de insulină.

Amintiți-vă că nivelul scăzut de insulină nu este bun, deoarece dezechilibrul acestui produs chimic îi spune organismului că are nevoie de o cantitate suplimentară de grăsimi. Prin urmare, fiți atenți la consumul acestor alimente.

Broccoli

Este posibil ca Broccoli să nu fie legumele dvs. preferate, dar este o sursă importantă de calciu, care accelerează metabolismul. De asemenea, este bogat în vitaminele C, K și A.

O porție de broccoli vă va furniza o cantitate importantă de folic și fibre dietetice și o varietate de antioxidanți. Este unul dintre cele mai bune alimente de detoxifiere pe care le puteți adăuga la dieta dumneavoastră.

citeste continuarea pe pagina2>>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com