AD

ACTUALITATE

CEI DOI COMPONENȚI DUO MAINTENANT, DESCALIFICAȚI DE LA ROMÂNII AU TALENT DEȘI AU PRIMIT GOLDEN BUZZ?! AVEM DOVADA CĂ AU ÎNCĂLCAT REGULAMENTUL PRO TV

todaymartie 29, 2020 2

Background
share close
AD
AD

Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard  – Duo Maintenant – l-au făcut pe Mihai Petre să apese butonul Goden Buzz în emisiunea ”Românii au Talent”, ediția difuzată vineri seară, iar prestația lor a fost aplaudată la scenă deschisă.

Totuși, ținând cont de mesajul pe care l-au postat, pe Facebook, chiar în ziua în care aveau loc filmările, Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard ar putea fi descalificați de de la ”Românii au Talent” chiar dacă au avut bucuria de a primi Golden Buzz. Și asta pentru că au transmis, în mod evident, că… s-au calificat.

”Yes!!!! We did it!”, au scris cei doi pe pagina de socializare – practic anunțând că s-au calificat -, chiar în ziua filmărilor, ceea ce încalcă, evident, clauza de confidențialitate impusă de organizatori. Rămâne de văzut dacă se va lua măsura descalificării lor, chiar dacă se anunță adversari redutabili pentru toți ceilalți concurenți care au trecut mai departe.

Vor fi descalificați?

Formează un cuplu și în viața de zi cu zi

Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard au avut o prestație remarcabilă pe scena emisiunii ”Românii au Talent”, impresionând atât jurații, cât și spectatorii prezenți în sală. Cei doi formează trupa Duo Maintenant, însă sunt împreună și în viața de zi cu zi, fiind părinții fericiți ai doi copii de 1 an și de 2 ani.

Au fost elevi ai Nadiei Comăneci, participând și la ”Francezii au Talent”, în 2010, acolo unde au obținut locul al șaselea. Dar Ludivine și Nicolas au făcut furori și la ”Americanii au Talent”, primind patru de ”Da”. Mihai Petre a fost impresionat de numărul celor doi, astfel că apăsarea butonului ”Golden Buzz” a fost doar o formalitate. Mihai Petre nu a mai avut de spus decât atât: ”Cuplul perfect”, înainte de a apăsa butonul auriu.

sursa : cancan.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com