AD

HOROSCOP

Cei mai buni parteneri pentru Gemeni. Iată ce alegeri trebuie să facă în dragoste!

todayiunie 8, 2017

Background
share close
AD
AD

Gemenii te atrag de la prima vedere și compania lor este căutată. Cu toate acestea, cei mai buni parteneri pentru Gemeni fac parte din zodiile mai puțin îndrăgite de alții. 

Cei mai buni parteneri pentru Gemeni trebuie să fie foarte echilibrați, răbdători și deschiși. Gemenii nu vor sta niciodată lângă oameni care le impun tot felul de restricții, lângă oameni care nu știu să se bucure de viață sau să râdă.

Ei au nevoie de cineva care să îi înțeleagă și să aibă același stil de viață. Și, mai mult decât atât, au nevoie de cineva care să le lase toată libertatea de mișcare.

Partenerii ideali pentru nativii Gemeni

Vărsătorul fascinant şi ambiţios pare să fie cea mai bună alegere pentru un nativ din Gemeni. Cea mai bună relaţie este între un bărbat Gemeni şi o femeie Vărsător. Cei doi se vor completa perfect.

Şi Balanţele ar avea şanse mari să cucerească definitiv inima Gemenilor. Sunt amuzante, tolerante şi suficient de isteţe pentru a suporta capriciile Gemenilor.

Cei mai potriviți sau nepotriviți parteneri pentru Gemeni

Relaţia cu celelalte semne

Gemeni – Berbec

Se vor plictisi împreună şi nu vor reuşi să găsească preocupări comune. Relaţia lor poate dura doar câteva luni, fiind lipsită de sentimente profunde. Berbecii nu se numără printre cei mai potriviți parteneri pentru Gemeni.

Gemeni – Taur

Fiind dezinteresat de casă şi treburile domestice, nativul din Geamăn nu poate fi un partener de cursă lungă pentru Taurul care pune mare accent pe valorile tradiţionale.

Gemeni – Gemeni

Se cunosc prea bine ca să fie prieteni adevăraţi. Se vor certa din motive copilăreşti şi se vor tachina, tocmai pentru că fiecare vrea să fie superior celuilalt.

Gemeni – Rac

Partenerul Rac are tendinţa să se izoleze, să îşi trăiască povestea de dragoste într-un cadru feeric şi liniştit, pe care Geamănul nu îl poate accepta, fiind mai distrat şi mai superficial.

Gemeni – Leu

Nativii din Leu vor fi încântaţi că Gemenii le lasă libertatea de care au nevoie, dar lungile lor perioade de lene nu se potrivesc deloc cu stilul de viaţă aglomerat al celor din urmă.

Gemeni – Fecioară

Datorită faptului că Gemenii nu sunt interesaţi mult timp de acelaşi lucru, Fecioarele se tem că vor fi superficiali şi în relaţia de dragoste, urmărind doar să se distreze.

Gemeni – Scorpion

Gemenii înconjuraţi de prieteni şi mereu pe drumuri nu se vor împăca niciodată prea bine cu Scorpionii care preferă să stea în locuri liniştite şi călduroase.

Gemeni – Săgetător

Amândorura le place să descopere lucruri noi, dar Săgetătorul va încerca să îi impună partenerului său din Gemeni propriile idealuri şi obiective de viaţă.

Gemeni – Capricorn

Capricornii sunt rezervaţi, serioşi şi practici, adică tocmai genul de partener de care Gemenii se feresc. Între cei doi rareori poate exista atracţie.

Gemeni – Peşti

Ambele semne au o natură duală. De cele mai multe ori, Peştii le pot face surprize neplăcute Gemenilor, ceea ce va duce la o ruptură inevitabilă între ei.   –>> http://www.libertateapentrufemei.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com