Cel mai bogat om din lume locuiește cu chirie. De ce a rămas Elon Musk fără casă

Cel mai bogat om din lume locuiește cu chirie. Elon Musk a luat o decizie greu de înțeles pentru mulți dintre noi, renunțând la a mai fi proprietar de casă. Astfel, Musk și-a vândut toate cele șapte reședințe și s-a mutat în chirie într-o casă mică din Texas.

a

Elon Musk și-a vândut casele și locuiește cu chirie

CEO-ul Tesla a luat decizia de a vinde toate cele șapte reședințe din California pentru care a luat 128 de milioane de dolari. Miliardarul s-a mutat cu chirie într-o casă mică în Boca Chica, Texas. Potrivit presei internaționale, Elon Musk își dorește să se concentreze asupra misiunii sale de a trimite oameni pe Marte. Se pare că astfel Musk și-a respectat promisiunea de a nu deține nicio casă.

Într-un interviu recent acordat Vanity Fair, fosta soție a miliardarului a declarat că acesta face ce trebuie întrucât proiectul Marte este foarte greu, iar Mark cheltuiește totul pe cercetare și dezvoltare.

Proiectul Marte este greu. Nu există venituri pentru el. Nu există nicio modalitate de a face bani. (…) Este în beneficiul umanităţii, este periculos şi scump, iar oamenii spun: ” (Musk) strânge bani!”. Nu, de fapt el cheltuieşte totul pe cercetare şi dezvoltare, a dezvăluit fosta soție a lui Elon Musk.

Claire Boucher: Musk trăiește uneori sub pragul sărăciei

Fosta soție a lui Elon Musk, Clair Boucher, cunoscută sub numele de Grimes a declarat într-un interviu recent că Musk nu trăiește ca un miliardar, așa cum crede toată lumea, ci uneori chiar sub pragul sărăciei. Grimes a spus că a locuit cu Elon Musk într-o casă foarte nesigură care valora 40.000 de dolari, în care au mâncat opt zile la rând numai unt de arahide, și unde nu aveau pic de intimitate pentru că vecinii îi filmau.

Elon Musk este cel mai bogat om din lume. El este fondatorul, directorul general și inginerul șef al SpaceX, co-fondator, director executiv și arhitect de produs al Tesla, Inc, fondatorul The Boring Company, co-fondator al Neuralink și co-fondator și inițial co-președinte al consiluilui de administrație al OpenAI.

S-a născut în Pretoria, Africa de Sud și este de profesie inginer, proiectant industrial, cunoscut și ca inventator și inovator, programator, antreprenor tehnologic și filantrop.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com