CEL MAI MARE REGRET AL RALUCĂI PASTRAMĂ, DIN CĂSĂTORIA CU PEPE: „O SĂ ÎI STRIG ASTA TOATĂ VIAŢA”

Pepe și Raluca  își spun adio după un mariaj care a durat 8 ani și în urma căruia au fost binecuvântați cu două minuni, Rosa și Maria. Totul pare să fie foarte bine stabilit și să nu mai existe cale de întoarcere între ei. Însă, ca în orice altă relație există reproșuri, dar și regrete. În povestea noastră cea care are mai multe regrete este Raluca. 

Opt ani a durat povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca Pastramă. Discreți din fire aceștia au evitat încă de la începutul relației să ofere prea multe detalii despre povestea lor. Așa au făcut și pe tot parcursul căsniciei și pare că vor să urmeze aceeași rețetă și după despărțire. Însă, oricât ai vrea să uiți, să te rupi de trecut și să mergi mai departe, întotdeauna vor exista lucruri pe care le vei regreta. În această situație este și Raluca Pastramă care în urmă cu ceva timp și-a strigat oful într-un filmuleț. Fosta parteneră a cântărețului nu i-a reproșat că a lipsit nopțile de acasă pentru a fi pe scenă sau pentru a merge la studio, ci pentru că nu a cerut-o în căsătorie.

Raluca Pastramă:”O să-i strig toată viața noastră că nu m-a cerut de soție”

Raluca a dezvăluit cu ceva timp în urmă că nu a fost cerută niciodată în căsătorie de Pepe. Deși, spune ea, și-ar fi dorit din tot sufletul acest lucru.

” Pepe nu m-a cerut de soție, o să îi strig asta toată viața noastră că nu m-a cerut de soție… Este o amintire pe care voiam să o avem”, a declarat Raluca într-un video făcut împreună cu Pepe.

Evident, acest aspect nu i-a împiedicat să-și întemeieze o familie și să fie până mai ieri, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.

Cum a început povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca

Încă soția lui Pepe a povestit cum s-a înfiripat iubirea lor. Raluca și-a dorit dintotdeauna să fie specială și drept urmare nu s-a comportat așa cum se comportă orice domnișoară atunci când Pepe este atras de ea. Miza ei a fost ca artistul să o caute, nu invers și până la urmă așa a și fost. S-au întâlnit la o cafenea de fițe din Capitală, unde au ajuns unul după celălalt, la jumătate de oră distanță, pentru a nu da  de bănuit. După acea întâlnire au apărut primii fiori ai dragostei. Pepe i-a propus să meargă împreună într-o vacanță, iar Raluca, pentru că era încă studentă,  a fost nevoită să-și mintă tatăl pentru a pleca cu artisul într-o escapadă romantică. De acolo lucrurile au evoluat frumos, însă cum orice început are și-un sfârșit,  povestea lor a ajuns la final.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com