Cel mai mare secret al Elenei Ceaușescu! De ce ascundea mereu o frunză sub covor

Secretele soților Ceaușescu au ieșit la iveală abia după moarte lor. Unele dintre cele mai multe secrete care au apărut în presă a fost ale Elenei Ceaușescu. 

Elena Ceaușescu ascundea o frunză sub covor

Angajații Elenei Ceaușescu au fost terorizați de soția conducătorului. Aceasta le făcea viața un calvar celor care nu-i respectau dorințele în tocmai și folosea metode parșive de a-i testa pe care care aveau grijă de bunurile ei.

Casa din cartierul numit ”Elita roșie” a păstrat cele mai multe secrete, chiar dacă multe au fost luate în mormânt de soții Ceaușescu. Cei care au lucrat pentru ei povestesc că Elena se comportau îngrozitor cu angajații, scrie cancan.ro.

Eleia Ceaușescu avea o obsesie cu curățenia. Pentru a le verifica pe femeile care se ocupau de igiena casei, ea așeza câte o frunză sub covoarele aflate în diferite încăperi. După ce angajatele terminau curățenia, erau verificate la sânge de către aceasta, care se ducea glonț în locul cu pricina. Dacă frunza era la locul în care a fost lăsată, cea care se ocupase de cameră era certată sau chiar înlocuită.

Bulevardul Jdanov a fost redenumit în Primăverii 

Familia Ceaușescu locuia în cartierul Primăverii din 1949, de când capul familiei ajunsese în sferele de conducere ale Partidului Comunist Român. Au schimbat mai multe case până la începutul anilor ’60, în funcție de pozițiile avute de Nicolae Ceaușescu. În final, au ajuns la imobilul care le-a devenit casă, localizat în Bulevardul Jdanov, pe care l-au rebotezat Primăverii, la numărul 50.

Când i s-a repartizat această vilă, el era deja secretar al Comitetului Central cu probleme organizatorice, ceea ce era a doua funcție în partid, și avea dreptul la patru reședințe. Nicolae Ceaușescu a avut această casă de unde pleca la serviciu, apoi era cea din Snagov, unde petrecerea sfârșitul de săptămână. Avea una la Predeal, unde petrecerea Sărbătorile de Iarnă, și începuse să se contruiască și complexul de vile de la Neptun.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com