Cel mai tare banc spus de un comediant de stand up ! Se însoară Ungurul

Se însoară ungurul Istvan cu o româncă. Tatăl îi dă ultimele sfaturi pentru noaptea nunţii:
– Auzi Istvan fiule, când ajungi cu mireasa acasă, o iei în braţe şi o treci pragul, ca să vadă că unguru-i puternic. Apoi, o arunci în pat, să vadă ca unguru-i mândru. Te dezbraci, să vadă ca unguru-i şi frumos! După aia, ştii tu ce să faci, da!?

A doua zi, după noaptea nunţii, tatăl îl întreabă cum a fost.
Istvan raspunde:

– Am luat-o în braţe să vadă că unguru-i puternic, am aruncat-o în pat să vadă că unguru-i mândru, m-am dezbrăcat să vadă că unguru-i frumos şi apoi m-am masturbat în faţa ei.
– De ce măi tâmpitule ai făcut aşa?

– Ca să vada că unguru-i independent şi autonom!

Mâncarea sănătoasa nu are un gust bun! Sau ne-am pierdut simţul gustului?

Fie că sunt copii sau adulți, eu personal am auzit acest argument de multe ori. Mai ales când mi-am schimbat dieta în ultimii 4 ani, am auzit foarte mult de cei care au văzut ce mănânc. Majoritatea a ceea ce mănânc sunt legume, fructe și boabe sănătoase – aproape toate acestea sunt organice. Dar pentru unii oameni înseamnă că mănânc mâncare care nu are un gust bun! Nu are nici o aromă!

Singurul motiv pentru care acest aliment nu ar avea un gust bun sau nu pare că nu are nici o aromă este pur și simplu pentru că suntem incredibil de condiționați să ne placă alimentele sărate și cu conținut ridicat de zahăr sintetic. Cea mai mare parte a alimentelor pe care le consumăm este abia mâncare reală. Cantitatea de substanțe chimice, zaharurile false și pachetele de arome din alimentele și sosurile pe care le consumăm este incredibilă! Nu putem chiar să mâncăm o salată cu spritz de lămâie, avem nevoie de o jumătate de sticlă de dressing sintetic Caesar Kraft, astfel încât să nu putem nici măcar gusta frunza!

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Am crescut mâncând o grămadă de chestii, gândindu-mă că mănânc sănptos și avea gust bun, deci, de ce nu? Dar când am început să-mi schimb dieta am observat mai întâi că alimentele naturale nu aveau aceeași aromă de putere pe care o făceau alimentele sintetice. Uneori îmi doream să mănânc alimentele de sare și zahăr doar pentru a-mi ușura pofta. Mi-am dat seama că sunt dependent de aceste arome. Cu cât am mâncat mai mult alimente mai sănătoase, mai ales când am trecut la ecologice, cu atât mai mult mi-am dat seama cât de uimitoare au fost gusturile acestor alimente naturale. Am început să mănânc multe lucruri crude și simple. Salatele nu aveau nevoie de dressing, iar daca le foloseam era un pic de lamaie si apa sau un strop de balsamic.

În cele din urmă, nu a durat mult să ne dăm seama că suntem foarte dependenți de alimentele pe care le consumăm datorită pachetelor de aromă și substanțelor chimice care se află în ele. Sigur că s-ar putea să dureze câteva săptămâni pentru a sparge acea dependență atunci când treci peste alimente mai sănătoase, dar de ce ai vrea chiar să continui să mănânci aceste alimente cu umpluturi chimice doar pentru că au un gust bun? Gustul merită mai mult decât sănătatea ta? Chiar dacă veți realiza rapid că alimentele ecologice în starea lor naturală sunt mult mai bune și mai pure!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com