AD

HOROSCOP

Cele 3 zodii care vor avea o viață amoroasă intensă în 2018

todaydecembrie 29, 2017 3

Background
share close
AD
AD

Anul 2018 va fi anul lor din punct de vedere sexual. Vor avea un an plin de întâlniri amoroase, de relații pasionale, căci magnetismul lor va atinge cote înalte.

ZODIA BERBEC

Nativul Berbec își va activa farmecul încă din primele luni. Toată lumea va întoarce capul după acest semn zodiacal.

Din punct de vedere amoros, va avea parte de tot ce își dorește. Va avea un an destul de pasional și multe lucruri se vor schimba în bine, mai ales pentru Berbecul care nu e implicat într-o relație în acest moment.

În 2018 își va da seama ce trebuie să facă pentru ca relația lui să fie una de durată. A învățat destul de multe din eșecurile anului 2017, astfel încât va avea un 2018 senzațional.

ZODIA LEU

Și Leul stă bine la capitolul sex, cel puțin dacă observăm elementele din Casa Iubirii care apar în vara anului 2018.

Bărbatul Leu va avea lipici la femei, iar femeia născută în această zodie va avea un an fulminant din punct de vedere amoros. Se va schimba statutul ei personal în primăvara anului 2018. Apar tot felul de portițe noi, de relații noi, de șanse noi.

ZODIA FECIOARĂ

Nativul Fecioară va avea un an spectaculos. Relațiile de iubire vor fi nenumărate, ba chiar se poate spune că acest semn va face un casting. Va trebui să aleagă ce este mai bine pentru inima sa.

Fecioara a avut un 2017 cu suișuri și coborâșuri din punct de vedere sentimental, însă 2018 va fi complet diferite. Aventurile sexuale vor fi nenumărate și va avea parte exact de ceea ce își dorește.

Va reuși să împletească dragostea cu sexul într-un mare fel, de altfel este unul dintre nativii care nu poate face sex mecanizat, adică fără să pună sentimente.

Horoscop 2018. Zodiile care vor se vor despărți

Horoscop 2018. Zodiile care vor se vor desparti. Anul 2018 incepe furtunos pentru cateva zodii, care decid ca este momentul sa ii spuna adio partenerului. Zodiile care se vor desparti au parte de un an furtunos.

Uranus se afla in continuare in Berbec pe tot parcursul anului 2018. Jupiter retrogradează in casa casatoriei Berbecului din februarie pana in iunie 2018.

In aceasta perioada, nativul zodiei Berbec va avea suficient timp sa reevalueze situatia si sa puna punct daca este cazul. Pentru Berbeci, este foarte probabil sa se intoarca spre o iubire mai veche.

Taurii sunt greu de multumit in 2018, mai ales la nivel sexual. Acest lucru ar putea duce la o despartire si chiar la divort.

Se vor lupta cu toate fortele sa ia cat mai mult dintre lucrurile dobandite in relatie. In perioada de retrogradare a lui Saturn, s-ar putea sa existe discutii aprinse cu partenerul, iar acestea duc la despartire.

Si Balantele trec prin situatii similare, iar dupa ruptura de partener, se vor simti extrem de usurati. Vor crede ca este cea mai buna decizie pe care au luat-o.

S-ar putea sa regrete mai tarziu ca nu au gasit un echilibru in relatie, insa s-ar putea sa fie tardiv. Trebuie sa ia deciziile dupa ce se gandesc foarte bine.

 

Un HOROSCOP foarte precis 2018 – pentru toate semnele zodiacale

Berbec 2018
Posibilitatea de a vă îmbunătăți nu numai condițiile de muncă, ci și abilitățile de networking vor continua să fie disponibile până la sfârșitul lunii septembrie 2018.
Indicațiile din primele două săptămâni ale lunii august sugerează că veți ajunge la o intersecție majoră în ceea ce privește aceste aspecte – precum și o situație care implică o rudă sau un nepot.
Unii dintre voi pot experimenta acest punct de cotitură în ceea ce privește chestiuni legale, educaționale și / sau străine.
Singura scădere potențială a acestei energii norocoase este că puteți să vă bucurați de anumite aspecte ale vieții de zi cu zi atât de mult încât să fie mai dificil decât de obicei să vă urmați îndatoririle!
De asemenea, ați putea să exagerați lucrurile într-un mod care ar putea afecta sănătatea dvs., adică prea multe alimente bogate în zahăr sau nocive.
Relațiile, atît de afaceri, cît și de căsătorie, par a fi în centrul atenției în acest an, dar mai ales în jurul lunilor aprilie și octombrie.
Evoluțiile în jurul valorii de atunci sunt susceptibile de a afecta în mod semnificativ relațiile dvs. unu-la-unu. 10 ani de noroc dacă distribuiţi acest horoscop.

Taur 2018
Până la sfârșitul lunii septembrie 2018, se pune un accent fericit și norocos asupra implicării dvs. cu unul dintre copiii dvs., cu un alt iubit sau cu o distracție creativă.
Posibilitatea de a face pe cineva să se simtă iubită și specială (și vice-versa) va fi proeminentă în acest timp.
În ultimii ani mulți tauri au suferit schimbări enorme în ceea ce privește preocupările financiare comune, adică investițiile, venitul partenerului dvs., sprijinul pentru copii, impozitarea etc.
Indicațiile din primele două săptămâni ale lunii august sugerează că veți ajunge la un punct de cotitură important în ceea ce privește aceste aspecte (mai ales dacă implică un copil).
Discuțiile și acordurile par a se desfășura fără probleme de la începutul lunii martie până la începutul lunii noiembrie 2018.
Indicațiile date în afara acestei perioade sugerează că acordurile vor fi greu de rezolvat sau că alții își pot schimba părerea. Gadgeturile și echipamentele de comunicații pot avea nevoie și de un serviciu în afara acestui interval de timp. 6 ani de noroc dacă distribuiţi acest horoscop.

Gemeni 2018
Indicațiile din acest an arată o concentrare puternică asupra prieteniilor, copiilor (atât ale dvs. cât și celor din jur) și afacerilor de dragoste.
Evoluțiile care încep la începutul anului – cel mai probabil în jurul lunii aprilie 2018 – arata ca și cum acestea vor lumina considerabil aceste aspecte ale vieții tale.
Această situație va crea scena pentru mai mult (noroc!) mai târziu în an începând cu luna octombrie.
Aceste energii sugerează că, dacă nu aveți copii, veți începe să vă gândiți să începeți o familie. Copiii dvs. sunt de natură să vă dea un motiv bun să vă simțiți mândri în ultima parte a anului, mai ales în cursul lunii noiembrie.
Dacă sunteți înclinați din punct de vedere artistic, puteți constata că acest lucru este, de asemenea, un moment foarte productiv și de succes pentru dvs.
De la sfârșitul lunii aprilie până la jumătatea lunii mai și, din nou, în august 2018, se pare că o situație internă ar trebui să înceapă să se stabilizeze, mai ales dacă în mintea dvs. ați avut probleme financiare.
Acest lucru se poate referi la o problemă de familie sau de proprietate. 5 ani de noroc dacă distribuiţi acest horoscop.

Rac 2018
Dacă v-ați gândit să vă mișcați, să cumpărați altă mașină / motocicletă sau să semnați documente importante, indicațiile arată bine pentru aceste procese – mai ales la începutul lunii august 2018.
Singurele date pe care va trebui să le acordați o atenție deosebită ar fi în prima jumătate a lunii martie și din nou în prima jumătate a lunii iulie, când ar putea exista un element de confuzie sau chiar de înșelăciune cu privire la aceste chestiuni.
Actualul accent pe renunțarea la trecut pentru a putea continua cu viitorul este încă foarte puternic și va continua pe tot parcursul anului în grade diferite.
Responsabilitățile pot fi destul de grele pe parcursul anului, dar trebuie să fiți siguri că munca pe care ați depus-o va fi recompensată în viitorul nu prea îndepărtat – în principiu, veți fi răsplătiți la o dată ulterioară pentru efortul pe care îl depuneți acum. Este posibil să aveți nevoie să participați la probleme de sănătate legate de depresie, dinți, genunchi, oase în general și pielea dumneavoastră. 13 ani de noroc dacă distribuiţi acest horoscop.

Leu 2018
Accentul pe probleme psihologice, ascunse și de sănătate, în general, va continua pe tot parcursul anului Leului.
Indicațiile sugerează că va trebui să rezolvați unele situații inconfortabile, în special legate de o situație de parteneriat sau de o chestiune legată de unul dintre copiii dvs. (sau de un alt iubit).
Aceste situații enervante arată că vor atinge vârfurile de la sfârșitul lunii iunie, sfârșitul lunii iulie – începutul lunii august 2018; și din nou în prima jumătate a lunii august, când ar putea fi nevoie să fie tratată o chestiune financiară comună.
În sens larg, este timpul să renunțați la problemele anterioare și să vă pregătiți pentru o nouă fază a vieții voastre. Evoluțiile din octombrie încep să pară ca și cum vă vor ridica spiritele și vă vor deschide noi posibilități.
Situațiile care implică educație, relația dvs. cu un frate și călătoria arata ca acestea vă vor aduce fericirea și oportunitatea de a vă lărgi orizonturile. 7 ani de noroc dacă distribuiţi acest horoscop.

Fecioara 2018

 

citeste continuarea pe pagina 2

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com