AD

HOROSCOP

Cele 4 zodii care primesc lovituri de la viață în luna februarie

todayianuarie 26, 2018 4

Background
share close
AD
AD

În luna februarie, 4 zodii vor avea parte de experiențe care le vor face să își schimbe complet viziunea despre viață.

4 zodii, 4 momente de cotitură în luna februarie
Este vorba despre Raci, Balanțe, Scorpioni și Săgetătorii. Acești nativi vor avea multe de schimbat în viața lor dacă vor să fie fericiți.

Racii au multe drumuri de făcut, multe călătorii care le pot schimba complet viața profesională. Vor fi nevoiți să facă o serie de alegeri care le vizează direct viitorul carieristic.

Racii trebuie să realizeze că au greșit mult în ultima perioadă, că trebuie să se gândească serios ce anume vor să schimbe la viața lor, pentru că în acest ritm nu vor evolua.

Balanțele fac și ele curățenie în lista lor de prieteni. Își vor da seama de multe greșeli pe care le-au făcut în ultimele luni sau chiar ultimii ani.

Luna februarie le aduce în cale tot soiul de evenimente care le vor schimba modul de gândire și comportamentul vizavi de așa-zișii prieteni.

Cât despre Scorpioni și Săgetători, la ei lucrurile vor sta oarecum asemănător. Vor fi puși în situații critice, în situații-limită din care trebuie să iasă cu fruntea sus.

Scorpionii vor afla câteva adevăruri dureroase despre oamenii din jurul lor. Vor fi puși în situații destul de incomode mai ales după jumătatea lunii februarie.

Săgetătorii sunt obligați să își rezolve problemele de familie, să rezolva sincopele care apar în comunicare.

Acești nativi de foc au ca ultimatum luna februarie. Dacă nu vor reuși să rezolve aceste probleme, relația cu familia se va răci iremediabil, cel puțin anul acesta.

Așadar, acești nativi primesc lovituri de la viață, însă fără aceste lovituri nu ar reuși să învețe ceva, să evolueze cu adevărat.

Vor ieși căliți din situațiile în care vor fi implicați cu sau fără voia lor. Până la urmă, tot răul va fi spre bine.

sursa: revistateo.com

12 moduri de a supraviețui unei zile dure dacă sunteţi obosit

Să recunoaștem că – cel mai bun mod de a rămâne energic este să dormi bine. Dar, uneori, nu poți să ai suficient timp să te odihnești. Când intri în birou cu ochii pe jumătate deschisi, știind cauza somnolenței tale, nu te va ajuta la fel de mult ca aceste trucuri pentru a-ți începe ziua.
Iată cele mai eficiente și mai simple metode care vă vor ajuta să eliminați somnul și să rămâneți energizați pe tot parcursul zilei.

Nu beți prea multă cafea sau băuturi energizante

Aceste băuturi vă pot da un impuls energetic pentru o perioadă scurtă de timp, dar veți pierde restul energiei cu ajutorul acestor stimulente artificiale. În plus, va fi mai greu să vă recuperați pe deplin în dimineața următoare.

Faceţi un duș cald și rece de contrast

Sau doar spălați-vă fața cu apă rece. Acest sfat clasic este întotdeauna util.

Obțineți mai mult oxigen

Oxigenarea este o modalitate buna de a vă trezi creierul. Puteți efectua următorul exercițiu pentru a aduce mai mult oxigen în creier:

-Staţi întins pe podea sau pe orice suprafață plană.

-Puneți o mână pe stomacul dvs. sub coaste. Puneți o altă mână pe piept.

-Respirați adânc pe nas până simțiți că burta vă împinge mâna. Asigurați-vă că nu mişcaţi pieptul.

-Respirați prin gură ca și cum ați fi fluierat. Simțiți cum mîna pe stomac coboară. Împingeți tot aerul.

-Efectuați acest exercițiu de 5-10 ori și veți fi mai energizați.

Mănâncă înghețată pentru micul dejun

Chiar dacă aceasta este o contradicție cu punctul anterior, înghețata vă ajută într-adevăr să vă treziți creierul. Nu este vorba despre zahăr, ci despre temperatura rece a delicatesei. Dar această metodă nu ar trebui să devină un obicei.

Faceți exerciții de dimineață

Nu este nevoie să faceți un antrenament complet. 3-5 exerciții simple sunt destul de bune pentru a vă oferi un impuls energetic.

Faceţi o baie fierbinte cu eucalipt sau ulei de esență de pin

Câteva picături de ulei esențial cu un miros puternic și o baie rapidă dar fierbinte pot face minuni. În mod surprinzător, un duș fierbinte sau o baie dimineața este mai benefică decât ne-am gândit.

Ieşi afara

Sau cel puțin deschideți ferestrele și respirați aerul proaspăt. Dacă aveți noroc și temperatura exterioară este foarte scăzută, vă veți simți bine și proaspăt în câteva minute.

Faceți un plan pentru această zi

Și urmați strict planul. Prin scrierea tuturor lucrurilor importante de făcut, nu ne copleșim creierul cu informații exagerate. În acest fel, se poate concentra pe îndeplinirea sarcinilor în loc să le memoreze.

Mănâncă mai puțin zahăr alb

Un vârf de zahăr din sânge vă poate face să vă simțiți obosiți. Dacă doriți să mâncați ceva dulce, alegeți fructe; ele sunt o alternativă sănătoasă.

Aveți mai multă lumină în jurul vostru

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com